perjantaina, toukokuuta 18, 2007

Elämää portfolioiden jälkeen

Tulipas tauko. Opiskelutehtävät ovat vieneet kaiken aikani viimeisen kuukauden sisällä. Tiistaina alkoi onneksi loma. Yksi portfolio jäi suunnitelmieni vastaisesti vielä kesken, mutta muuta kouluelämää ei ennen syksyä ole tiedossa. Noh, yksi sivuaine pääsykoe kyllä, mutta siihen luen ihan mielelläni.

Tänään sain takaisin kaksi portfoliota. Ihan kivaa palautetta tuli, pitäisi kai lakata hermoilemasta etukäteen tai jotain. Kesäkesällä ajattelin kassatyön ohessa harjoittaa ompelutaitojani. Jos vaikka säästyisin stressaamiselta ensi vuoden vaatetuskursseilla.

Lähden ensi maanantaina Suomitourille tapaamaan ystäviä eri puolille kotimaata. Luvassa on paljon junassa istumista, joten jokin käsityö pitäisi keksiä. Söderat eivät tule enää kysymykseen, koska raukat ovat odotelleet kuukauden päivät melkein valmiina. Kai ne pitäisi neuloa ensin loppuun. Sukat vai paita, kas siinä pulma. Jos olisin järkevä, ottaisin matkaneuleeksi huivin, jota suunnittelin ylioppilaspuvun seuraksi kavereiden juhliin.

Nyt minun pitäisi oikeastaan olla pakkaamassa/siivoamassa, koska iskä on tulossa kahdeksan aikaan "muuttamaan" minua kesäksi kotiin. Inhoan pakkaamista, joten istun koneella. Pätkärääkättyä seiskaveikkaa värjäyksen kurssilta

3 kommenttia:

hanna-h kirjoitti...

Hyvää lomaa ja Suomitouria. Matkatessahan on mainiota aikaa neuloa. (Mulla ois täällä vielä se yksi pieni punainen virkkauslankakerä joka vinkuu päästä lankakoriisi mutta ehkä sekin tiensä sinne löytää tässä jossain vaiheessa? :)

särmä kirjoitti...

Kiitosta vaan. Minä jo aivan unohdin sen kerä poloisen. Ilmoittelen, kun saavun taas pääkaupunkiamme tapaamaan:)

Tiina Kaarela kirjoitti...

Olen yrittänyt ja yrittänyt tehdä Pavonis-huivia. Olin ikionnellinen kun ongelma paljastuikin ohjeen virheeksi ;-)

Korjattu ja kommentoimani ohje löytyy osoitteesta http://www.tiinakaarela.net/kuvat/pavonishuivi_korjattu_2.pdf