maanantaina, joulukuuta 31, 2007

Taas on aika

Nyt on se aika vuodesta, kun pitäisi istahtaa miettimään, mitä on kuluneen vuoden aikana tullut tehtyä, mitä olisi pitänyt tehdä ja mikä jättää tekemättä. Mä en ala. Olen palannut joulun vietosta Ylä-Pirkanmaan perukoilta. Lyhyesti kerrottuna jouluni sisälsi hyvää ruokaa, mukavia lahjoja, viikon verran kommuunieloa kahden pikkuveljen (18 ja 14)kanssa, huumoria ja yllättävän vähän neulomista. Lisäksi mukaan mahtui myös yksi hulluksi tekevä sukulaisvierailu. Uuden vuoden lupaukseni olkoonkin, että vierailu oli osaltani viimeinen sitä lajia. Aikansa kutakin.

Tästä vuodesta. Vuosi oli valehtelematta elämäni vaikein. Opettelin sanomaan mamman ja papan sijasta pelkkä mamma. Siinä kaikki.

Ensi vuonna. En erityisemmin odota uutta vuotta. Tiedän, että ensi vuosi tuonee tullessaan paljon suuria muutoksia. Jostain pitäisi kerätä rohkeutta mahdollista vaihto-oppilasvuotta varten. Pitäisi löytää mies. Pitäisi aloittaa kandintyötä. Pitäisi opiskella ahkerammin. Pitäisi.

Neule asiaa sitten, kun löydän piuhan jostain ja saan oman koneeni nettiin.

8 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Oikein hyvää uutta vuotta Sinulle!

Kaikkien kiireittesi keskellä varaa itsellesi kalenteriisi aikaa: olla luovasti joutilas, aikaa, jolloin ei pidä. Sanoo hän joka vuosikymmeniä on opetellut..

upa kirjoitti...

Oikeín antoisaa alkavaa vuotta sinulle!

Anni kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta!

(ja onnea vaan siihen miehenetsintään! Samaa yritetään)

hanna-h kirjoitti...

Parempaa alkavaa vuotta!
Luin juuri hesarista jutun siitä, miten vaikeiden valintojen kohdalla kannattaa ehkä luottaa enemmän intuitioon kuin järkeen. Kenties sitä voisi soveltaa tuohon vaihto-oppilaspohdintaasikin.
Tai sitten vain valintaan siellä lankahyllyjen ääressä.. ;)
Tänäkin vuonna _pitäisi_ tosiaan tehdä monia juttuja, mutta itse ainakin lupaan yrittää olla stressaamatta liikaa.

Meri kirjoitti...

Ymmärrän sinua varsin hyvin, luulen. Minä jännään kilpakirjoituksia, opiskelupaikan saamista, sitä miltä elämä näyttää ensi syksynä ja miten tuon tulevan teekkarin ja todennäköisesti tulevan hum. yo:n tms. käy. *Huokaus* Toivotaan silti hyvää vuotta :)

Markka kirjoitti...

Pöh, mitään miestä kannata etsiä :D
Niistä on vaan harmia.

janna kirjoitti...

Ehdottomasti lähdet vaihtoon! Jos se vähänkin kiinnostaa, voit kuvitella kuinka alkaisi harmittamaan jos et mene. Ja ilman miestä on vielä helpompi lähteä - kun kulta löytyy niin ei sitä viitsi vuodeksi jättää kotiinkaan!

Hyvää uutta vuotta ja tsemppiä. Mukava ois kuulla kuulumisia. :)

särmä kirjoitti...

iso gnu: Minä osaan kyllä olla tekemättä noita pitäisi -juttuja. Se se ongelmallista onkin. Tosin ajattelen niitä koko ajan, joten täydellisen joutilaana en oikein osaa olla

upa, anni,hanna-h ja meri: Kiitos samoin:)

markka: Noh, tiedä häntä kummasta on enemmän harmia miehekkeestä vai miehettömyydestä..

janna: Kiva kuulla sinusta ja kiitos toivotuksista. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin enköhän minä vaihtoon lähde:)