keskiviikkona, syyskuuta 24, 2008

Lenkkimyssy

Olen jo pari viikkoa kärsinyt akuutista lenkkimyssyn puutteesta. Verkkatakkini on haasteellisen värinen, eikä yksikään hatuistani näytä sen kanssa järkevältä. On ollut jotenkin ahdistavaa kulkua kadulla tietoisena siitä, että väriyhdistelmä on kaamea. Nyt tuli tilanteeseen vihdoin korjaus.Malli: Yll o tyllin Virkad basker i snäckmönster med stickad kant
Lanka: Debbie Bliss Baby Cashmerino 82g
Puikot ja koukut: 3,5mm pyörö, 4mm virkkuukoukku
Jouduin ostamaan tottumusteni vastaisesti varsin ylellistä lankaa. Olisin halunnut mieluummin jotain puuvillaista tai ainakin jotain halvempaa, mutta kyseinen lanka oli ainoa, josta löytyi verkkatakkiin sopiva siniharmaan sävy(kuten kuvassa näkyy, ei tämäkään ole ihan yksyhteen.)Muissa langoissa oli vain joko liian sinisiä tai liian harmaita sävyjä. Myssyn seuraksi olisi tarkoitus virkata vielä kauluri ja neuloa kulkurin iltatähdestä sormikkaat. Halutaan ostaa aikaa ja vetreämmät hartiat.

4 kommenttia:

milliini kirjoitti...

Hei, sullahan on samanlainen lenkkitakki kuin mulla! Mä olen vaan tyytynyt kohtalooni ja pitänyt ylläni karmeita väriyhdistelmiä.

Jaana kirjoitti...

Onpas hieno lenkkimyssyksi, mulla on aina kauheet virttyneet pipot lenkillä päässä. No, onneks talvella on aina pimeä, joten väriyhdistelmien kirjavuutta ei voi ehkä havaita ;)
Mun pitäis ehkä kanssa tehdä luksuslangasta lenkkimyssy, jospas tulis sitten käytyä lenkilläkin aktiivisemmin...

jules kirjoitti...

Ihana hattu.

särmä kirjoitti...

Milliini: Kiva:) Musta toi on ihan paras lenkkitakki. Oon ostanu sen joskus lukion alussa superhalvalla ja sillon aluksi vähän ihmettelin, miks menin ostamaan sinisen takin. Mut nyt se on pari vuotta palvellu mua tosi kuuliaisesti:)

Jaana: Joo, tänään kun kaulurikin valmistui, niin heti piti päästä testaamaan:) Nyt ei ainakaan voi keksiä tekosyitä, ettei olis sopivia asusteita.

Jules: Kiitos:)