maanantaina, heinäkuuta 06, 2009

Tuliaisia valtameren takaa
Veljeni vietti kahden kaverinsa kanssa kolme viikkoa Pohjois-Amerikassa. Neulovana isosiskona hyödynsin tilanteen ja sain kasan itsetilattuja tuliaisia. Varsinkin Rebecoista olen enemmän kuin innoissani.Ihan oikeana tuliaisena sain T-paidan ensi talven Olympiamaisemista. Ihan mun värinen! Veljeni selvästi tuntee mun maun:)

Sillä aikaa, kun veli oli Valloissa, olin pari päivää kesävirtolainen ja käväisin tuhlaamassa Palmroth centerin Marimekossa. Liike on ehdoton suosikkini kaikista Marimekon myymälöistä/tehtaanmyymälöistä. Monesti sieltä on tullut tehtyä hyviä löytöjä. Olin jo pitkään haaveillut Marimekon sadetakista, mutta silti löysin takin oikeastaan vahingossa. Tiiedättehän, kuinka joskus haaveilee jostain, mutta koska välitöntä tarvetta ei ole, saattaa haave unohtua ja palata mieleen vasta silloin kun haaveilun kohde osuu silmien eteen. Juurin niin kävi tämän sadetakin kanssa. Oikein odotan, että tulisi sateinen syksy ja pääsisin viilettämään Helsingin katuja uudessa sadetakissani. Täällä tuppukylässä luulen herättäväni hieman liikaa huomiota, jos pukeudun tähän takkiin.

11 kommenttia:

Kate kirjoitti...

Meillä on miehen mummola Ruovedellä joten tulee ajeltua Virroille aina joskus.
Samaa mieltä Palmroth centerin Marimekosta, minä olen tehnyt kangaslöytöjä sieltä. Siinä vieressä oleva kirpputori on myös suosikkini, siellä on välillä hienoja huonekaluja.

särmä kirjoitti...

Kate: Mullakin oli mummu lapsuudessa Ruovedellä, kun iskä on sieltä kotosin.

Juu, meinasinkin kirjoittaa, et sieltä voi tehdä myös hyviä kangaslöytöjä. Nytkin ois saanu yhtä kivaa kangasta 5m kolmella kympillä. Vähän harmittaa, kun en ostanu, mut onhan noita ennestäänkin. Ja trikootakin siellä oli tarjolla.

Se kirppari on kans kiva. Tällä kertaa jäi vaan poikkeamatta, kun pikkuveljen kärsivällisyys ei enää riittäny siihen, sen jälkeen, ku mä ja äiti oltiin oltu jo pari tuntia siellä Marimekossa.

Lettu kirjoitti...

Oih, ihana tuo sadetakkisi :D Antaa kyläläisten katsoa, komiahan tuo on *virn* Se on yksi tuppukylässä asumisen varjopuoli, tulee herättäneeksi huomiota joskus tahtomattaankin. Ja joskus varsin uhallaankin.....

TiinaV kirjoitti...

hyvin koulutettu pikkuveli!

Scheherazaad kirjoitti...

My Finnish is still nonexistent, unless taking part in the Kiila KAL on Ravelry counts. Your photos are universal. I can see that you have a T shirt from British Columbia, where my sister has just come back from visiting a Finnish friend (a coincidence, but Finns are all over Canada). You also have a lovely Marimekko jacket. Marimekko is one of my favourite textile design companies of all time.

särmä kirjoitti...

Scheherazaad: Oh, thank you:) I got the T-shirt from my brother ho was visiting in U.S and Canada on June:)

Anonyymi kirjoitti...

Pääsin vihdoin tänne sun sivuille. Olet aivan mahtava käsityöihminen. Oli mukava katsella tuotantoasi. Tuli tosi iloinen ja reipas olo - ehkä reippaudestasi siirtyi jotain tännekin.

Käytä rohkeasti takkia. Tämän kylän ihmiset ovat aika innostuvaisia, joten eiköhän pistetä elämää näille kujille.

Ei jaksettu lähteä sinne leirille. Vähän harmittaa, mutta kaikkea ei voi saada. Jostain on pakko luopua.

Tuija

utukka kirjoitti...

Heips, oon vähän vanhempi akka - 1950-luvulla Amerikan paketissa tuli meille hame suuria tulppaaneja täynnänsä. Hitsi, mun piti käyttää sitä, kun ei muuta vaatetta ollut. Sodanjälkeisenä aikana kaikilla oli vain mustaa tai harmaata - mutta minä!!! Ujo hiiri kirkkaissa tulppaaneissa !!!
Pysyin hengissä !!!

nukkasukat kirjoitti...

Nykyisin voi pitää värikkäitä, jos niistä pitää (hih). Eipä ammuta peurana metsässä, kun loistelee punaisena.

Kaunistuu kirjoitti...

Ekaa kertaa täällä ja sadetakistasi löysin kankaan kuvion, josta olen tehnyt itselleni 60-luvulla hihattoman mekon, kiva yllätys

Anonyymi kirjoitti...

Rent a limousine. Propose to her in the limo thomas sabo shop
on the way to or from your special evening. thomas sabo anhänger günstig
Be sure to bring champagne or sparkling thomas sabo engelsflügel
cider to celebrate.Rent your favorite romantic movie. Make it special with homemade popcorn and her favorite movie treat. thomas sabo schmuck
Tell her you want your own happy ending by thomas sabo
proposing as the credits roll at the end.Give her three roses: angebote thomas sabo armbänder
Tell her one represents the past, one represents the present kette thomas sabo
and the last one (with the ring tied to it) represents the future. thomas sabo schmuck günstig
It is estimated that 110 million roses will be angebote thomas sabo ohrschmuck
sold for Valentine’s Day so be sure to order your angebote thomas sabo
roses early for the prettiest petals.