keskiviikkona, marraskuuta 25, 2009

Tontun tehtävistä

Joulun odotukseni lähti käyntiin äidin maanantaisesta syntymäpäivästä. Eilen leikkelin kankaita joululahjoja varten ja laitoin joulu-cd:n soimaan soittimeen. Tänään sitten aloitin herkkulakon, joka loppuu perinteisesti jouluaattoaamuun. Glögikauden aloitin jo lokakuun alussa, jouluneulomuksia olen tehnyt tasaisesti koko syksyn.Päätin viime kesänä, että tänä vuonna en tee joululahjoja itse, mutta kuten oli odotettavissa pyörsin päätökseni jo alkusyksystä. Eihän joulun odotus tunnu yhtään samalta, jos ei ole itse tekemässä joulua. Koska en tunnetusti ole erityisen hyvä kokki, leipuri enkä muusikkokaan, on jotenkin luonnollista, että joulupuuhailuni liittyvät käsitöihin. Suuritöisimmät ja mälsimmät neuleet valmistuivat onneksi jo viime viikolla. Enää pitäisi neuloa pari huivia, mutta ne ovat nopeita töitä ja lisäksi saajat tietävät, mitä ovat saamassa, joten tarvittaessa voin lahjoa heitä myös lahjakorteilla.

Aivan täysin jouluvaihteelle en vielä voi vaihtaa, vaikka haluaisinkin, koska syysperiodia on jäljellä kolmisen viikkoa ja edessä kolme tenttiä ja liuta muita palautuksia. Joulun odotus tuo kuitenkin mukavaa valoa ja vaihtelua arkeen, joten kouluhommatkin tuntuvat etenevän osin kuin itsestään. Harmi, että joulu on kerran vuodessa vaan.

3 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Mullakin on joululahjaneulonta loppusuoralla. Tosin yksi tylsä työ vielä kokonaan tekemättä... Tsemppiä vielä joulukuun kouluihin :)

särmä kirjoitti...

Iida: Kiitos samoin:)

Anonyymi kirjoitti...

Rent a limousine. Propose to her in the limo thomas sabo shop
on the way to or from your special evening. thomas sabo anhänger günstig
Be sure to bring champagne or sparkling thomas sabo engelsflügel
cider to celebrate.Rent your favorite romantic movie. Make it special with homemade popcorn and her favorite movie treat. thomas sabo schmuck
Tell her you want your own happy ending by thomas sabo
proposing as the credits roll at the end.Give her three roses: angebote thomas sabo armbänder
Tell her one represents the past, one represents the present kette thomas sabo
and the last one (with the ring tied to it) represents the future. thomas sabo schmuck günstig
It is estimated that 110 million roses will be angebote thomas sabo ohrschmuck
sold for Valentine’s Day so be sure to order your angebote thomas sabo
roses early for the prettiest petals.