sunnuntaina, heinäkuuta 09, 2006

Tiistai: lankaa
keskiviikko: lankaa
torstai: lankaa
sunnuntai: lankaa?


Viikko on taas hurahtanut ihan siivillä. Aloitin kolmen päivän vapaaputkeni tiistaina. Ystävän kanssa ajaltiin pitkin Pohjois- Kymenlaaksoa. Kotiseuturetki suuntautui myös kirkonkylän( tämä on se sama, jota katinkonttikin mainosti) kesäkahvilan värikeskukseen.Paikka on avattu tänä kesänä ja on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Siellä on sekä pysyvä että vaihtuva näyttely väreistä. Myymälässä myydään kasviväreillä värjättyä lankaa, kasveja värjäykseen sekä ihan värjäämätöntä paikallista villalankaa muistaakseni kolmessa tai neljässä sävyssä. Myytiin siellä myös wetterhoffin sivillaa ja valmiita neuleita. Tämä oli maksamaton mainos.

Keskiviikkona oli Tallinnan vuoro. Langanostaminen ei onnekseni riistäytynyt käsistä.
BBB new masteria neuletakkiin
Onlinen gobyä toppiin
Lisäksi ostin lempivaatekaupastani kaksi hametta ja yhden t-paidan. Ihan onnistunut matka siis.

Jottei torstai olisi jäänyt ilman lankaa suuntasin kohti Lahtea. Sieltä tarttui mukaan tassulta Heinin tarjouskopasta kaksi yksinäistä oranssia smarttia sekä kerä aivan ihanaa garnstudion silkeä. Kohtuu kallishan se oli alennuksenkin jälkeen, mutten voinut sitä jättää ostamattakaan. Pitäähän viikon päästä alkavaan langanostolakkoon varautua;)
Tästä tulisi nätti BO..

Etsintäkuulutus:
Novitan Tahiti väri 73viisi tai kuusi, en muista kumpi. Lanka on kylmän vaaleanvioletin väristä ja sitä on ollut markkinoilla ainakin neljä vuotta sitten(minulla oli serkun rippijuhlissa langasta tehty toppi). Aloin virkata jämäkerästä meikkipussia, mutta lanka otti ja loppui. Jos siis varastostasi löytyy turhanpanttina lojuva kerä tai kerän loppu tätä lankaa (värierällä ei väliä, vyöte on kadonnut), vaihtaisin sen mielelläni johonkin omasta varastostani löytyvään kohtalotoveriin.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania lankoja olet ostanut. Kiinnostais kans käydä tänä kesänä Tallinnassa lankaostoilla.Kyselen uteliaisuuttani hintoja, joten mitä siellä lahden takana langat maksaa ?
PÄIVI

Hanna kirjoitti...

Moi!
Kauniita lankoja sulla. Kävin itsekin hiljattain Tallinnassa ja mukaan tarttui tuota samaa vihreää merinovillana kylläkin. Katselin myös Onlinen oranssia puuvillalankaa, mutta se jäi sinne hyllyyn odottamaan seuraavaa reissua. Mietin kanssa, että siitä tulisi kiva toppi. Millaisen neuleen meinaat vihreistä ja ruskeista langoista tehdä?

katinkontti kirjoitti...

Olinkin jostain päätteleväni että siellä meikäläisen entisillä kotikonnuilla liikuskelet. Kävin raapimassa Värikeskuksen ovea juhannuspäivänä mutta oli juuri silloin suljettu. Pitänee käydä tsekkaamassa kun seuraavan kerran kirkolle pääsen. Värifestaritkin viime kesänä olivat ihan hauska tapahtuma (meidän entisellä pellolla!), sää vaan oli kovin kurja enkä silloin ollut vielä lankoihin aivan hurahtanut.

Mielitty kirjoitti...

Nättejä ostoksia. Ajattelitko sinäkin lankalaihikselle siirtymistä? Mikä on lempivaatekauppasi, saako udella?

särmä kirjoitti...

Mielitty: Totisesti ajattelin. Pakko saada joku roti tähän langanhamstraukseen, kun lankaa tursuaa joka paikasta. Vertaistuki on erittäin tervetullutta;)

Lempivaatekauppani on ranskalainen Promod. Aah, ihania vaatteita! Minä ihan sekoan siellä;)

särmä kirjoitti...

Olisinhan tietenkin voinut laittaa nämä vastaukset samaankin kommenttiin..jumittaa

Päivi: Vähän vaikea sanoa yleisesti, mitä langat Tallinnassa maksavat. En ole kovinkaan kokenut Tallinnankävijä, mutta minulla on kuitenkin käsitys, että hintataso on hieman alhaisempi kuin kotimaan kamaralla.

Hanna: Neuletakin leveillä raidoilla. Lopullinen malli on vielä vähän hakusessa(päässä siis);)