maanantaina, heinäkuuta 03, 2006

Lupausten lunastusta osa 1

Lupasin kommenttilootassa Lauralle, että esittelen vähän Onervan musitiinpanja. Ne ovat tässä erittäin epätarkassa kuvassa. Laiskotti, eikä huvittanut mennä uudestaan kuvailemaan. Neuloin huivin hieman omituisella metodilla, siksi papereita on enemmän kuin tarpeeksi. Minun on tarkoitus neuloa Onerva uudelleen tässä kesän aikana. Yritänkin saada samalla vähän järkevämmän näköisen ohjeistuspaperin aikaiseksi.

Koska pääsin vauhtiin lupausten lunastamisessa, esittelen samalla juhlamekkoni, josta ainakin Mielitty oli kiinnostunut. Ompelija on tuon minulle tehnyt. Mekko on juuri sellainen kuin toivoinkin, ihan minun näköiseni. Pää oli tässä kuvassa valitettavasti julkaisukelvaton, niinkuin tuo mahapömppäkin, kuvankäsittelytaitoni eivät riittäneet sen poistamiseen;)Lauantaiaamusta asti olen väkertänyt tällaisen violetin mytyn parissa. Tulossa jälleen kolmiohuivi. Heippa Sirkkis, jos luet tätä;D

5 kommenttia:

Mielitty kirjoitti...

Ihana tuo mekko. Haluaisin kans! Tässä vaiheessa katselen huokaillen kesämekkoani, joka on lattialla kankaana ja pitseinä. Kukakohan tuon ompelisi yöllä valmiiksi?

Ziina kirjoitti...

ihanaa kangasta,mistä ostettu?

särmä kirjoitti...

Lahden marimekosta. Sen nimi on lemmenleikki tai jotain ja se on tosiaan ihanaa:)

Sirkkeli kirjoitti...

Heipä hei!
Ehdinpä vihdoin tänne muuttotohinoiden keskellä. Hienolta näyttää "mytty" ja värikin on juuri tuota ihanan syvää violettia, jota en voi vastustaa.Kangaskauppiaat tarjoavat aina vaaleaa lilaa, kun kysyn tumman violettia..

MysteryKnitter kirjoitti...

How beautiful! Both, I mean.