lauantaina, elokuuta 12, 2006

Icaruksen alkumetrit

Suruneule on edistynyt varsin mukavasti. Eilen pääsin hyvään vauhtiin ja tänään jatkoin Olli- Pekka Karjalaisen siivittämänä eteenpäin. Huomenna on vapaa päivä ja kova urakka tiedossa.

Koska olen tänään, taas, varsin myöhäisherännyt tämän blogittamisen suhteen saatte tyytyä kuvaan, jonka nappasin äsken rappusillamme. Pitihän se arvata, että toinen kerä otti ja karkasi heti omille teilleen.

Merinosilkki(langanostolakolle kävi vähän huonosti, siitä lisää myöhemmin), josta huivia neulon on oikein mukavan tuntuista lankaa. 2800 metrin vyyhditseminen tiukassa aikataulussa ei kuitenkaan ollut mitenkään mieluisa kokemus.

Neulon huivia 3,5mm puikoilla kaksinkertaisesta langasta. Puikot saisivat ehkä olla hiukkasen pienemmät. En oikein osaa päättää, onko neulos liian "reikäistä" , vai ei. Vähäisen käytettävissä olevan ajan vuoksi en aio puikkoja kuitenkaan vaihtaa, sillä kokomustaa paitaa vasten neuloksen reikäisyyden ei pitäisi näkyä. Poissa silmistä, poissa mielestä, pitänee ainakin osittain paikkansa.

Huivivaihtoparilleni esitän tässä pahoitteluni huivin valmistumisen viivästymisestä. Hautajaishuivin valmistuminen 19.8 mennessä on nyt ensisijainen tavoitteeni. Pidän kuitenkin huolen, että saat huivisi lähiaikoina:)

2 kommenttia:

KirsiÄr kirjoitti...

Hmmm. Mulla on Icarus 3 mm:n puikoilla yksinkertaisesta merinosilkistä. Menis tuollaisenakin, mutta pingotuksen loppuviimeistelyyn luotan.

Satu U kirjoitti...

Hei! Älä pyytele anteeksi mitään! Asioilla on tärkeysjärjestys ja vaihtohuivi EI ole siellä kärkipäässä! Minä jaksan odotella.... Jaksamista sinulle!