torstaina, elokuuta 24, 2006

Icarus, kromosomipuput ja muuta ajankohtaista

Minun pitäisi oikeastaan olla jo nukkumassa. Työt alkavat huomenna klo kahdeksan reikäreikä. Pakko postata nyt, kun bloggeri viimeinkin suostuu latamaan kuvat.

Hautajaishuivi valmistui kuin valmistuikin ajallaan - 11 tuntia ennen h- hetkeä. Reunapitsin pingotus ei puutteellisista pingotusolosuhteista johtuen, ole oikein onnistunut. En suosittele peitteen käyttämistä pingotusalustuna. Täytynee suorittaa uusinta pingotus ennen seuraavaa käyttökertaa.

En oikein tiedä, mitä sanoisin Icaruksen neulomisprosessista. Prosessi oli toisaalta yllättävän kivuton, toisaalta taas todella tuskaisa. Kivuton siksi, että en oikeastaan missään prosessin vaiheessa kyllästynyt totaalisesti huivin neulomiseen. Yleensä kyllästyminen iskee mallikerran kuudennen tai seitsemännen toiston kohdalla. Tuskaisa prosessi oli ranteen ja väsymyksen kannalta. En suosittele kohtalaisen suuritöisen hartiahuivin neulomista kuutena peräkkäisenä päivänä 19.00- 24.30.

Merinosilk on oikein mukavaa lankaa. En kuitenkaan pidä sitä mitenkään erityisen ylivertaisena. Minun hyppysissäni kotimaiset silkkivillat päihittävät italialaisen kanssasisarensa selvästi.

Sitten lopuksi kuva kahdesta kromosomi-, eikun apupupun puolikkaasta. Värit osittain arvottu, siksi niiden yhteensopivuus ei silmiä hivele..Sain vaihtohuivini viime viikolla. Oma tekeleeni pääsi eilen puikoilta ja päätynee lauantaina siwan postiin. Esittelen molemmat, kun parini on saanut omansa.

Tänään kutsuin itseni Ultsille kylään ja sain pari kivaa juttua.

Tavataan huomenna, jos Bloggeri suo.

5 kommenttia:

Jatta kirjoitti...

Upea on tuo Icarus. Ja miten saitkin sen niin nopeasti valmiiksi! Deadline, tuo kaikkien aikojen orjapiiskuri.. Ja apupuput, lutuisia rääpäleitä :)

Mielitty kirjoitti...

Minä ja vähän huolestuin, kun et päivittänyt pitkään aikaan. Icarus on tuleva klassikko ja apupupun aihit näyttävät suloisilta. Mun mielestä värit toimivat, mutta mulla onkin ihan omanlaiseni värisilmä.;)

särmä kirjoitti...

Mielitty: Olen juuri ruokatunnilla ja töitä on vielä tuskastuttavat 3,5 tuntia jäljellä. Kommenttisi pelasti päiväni:)

Punapöksy on minunkin silmissäni ihan ok, mutta viherpöksy..se ei vaan toimi. Voin näyttää sen joskus livenä, niin ymmärrät varmaan miksi..

thiire kirjoitti...

Kuule, mä oon vähän aloittelija noissa pitsihuiveissa enkä ymmärrä miten Pavoniksen reunat on tarkoitus tehdä. Voitko laittaa mulle sähkäriä, kun en siis kertakaikkiaan tajua! thiire ät gmail . com

Satu U kirjoitti...

Tuskin maltan odottaa...mutta hyväähän kyllä kannattaa.... t:vaihtoparisi
Niin ja hyvää opiskelunalkua ja onnea uuteen kotiisi!!!