sunnuntaina, lokakuuta 15, 2006

Kambja ja Lobodka
Malli: jotain omaa ja jotain lainattua
Lanka: kirpputorilta löytyneitä turhan kirkkaita villasekoitteita
Puikot: ruusupuiset kolmepuoloset

Vihdoin jotain valmistakin.Syksyinen ilma puskee seiniän läpi huoneeseeni. Kädet ovatkin kaivanneet pikaista lämmikettä, koska vilu kulkee käsistä muuhun vartaloon. Onnenlehti sai siirtyä tylysti syrjään.

Samalla ajattelin aktivoida kirjoneuleminänä. Vilu lähtee usein liikkeelle ranteista, joten paksumpi lankakerros ranteissa tuntui toimivalta ratkaisulta. Vaihtelun vuoksi päädyin käyttämään ranneosuuksissa erilaisia kirjoneulemalleja. Sekä Kambja että Lobodka löytyvät Kirikindad ykkösestä.

Kämmenosuudesta halusin joustavan. Pidän kovasti Kristelin Lyyra- sukkien joustimesta. Nappasin ohjeen Ullasta ja apinoin. Se lienee sallittua.

Yläreunat huolittelin vielä Picot edge- reunuksella. Suomenkielinen nimi liittyy jotenkin hiiriin, mutta en nyt juuri muista sitä:)

Monet ylistävät bambupuikkojaan. Tämä pikkuprojekti vahvisti mieltymystäni ruusupuisiin puikkoihin. Jos en olisi köyhä opiskelija, vaihtaisin kaikki sukkapuikkoni ruusupuisiksi, sillä niiden jäykkyys ja luisto sopivat käsialalleni muita puikkoja paremmin.

3 kommenttia:

Mielitty kirjoitti...

Tuo väriyhdistelmä on ainakin kuvan perusteella rankahko.;) Tosin virolaisten lapasten väritykset ovat välillä todella psykedeelisiä, eli kun kuviot ovat sieltä, niin mikseivät väritkin olisi.

Laitoin sulle mailia.

Marika kirjoitti...

Minä pidän myös ehdottomasti ruusupuisista puikoista. Niissä on metallipuikon jämäkkyys mutta puun pehmeys ihoa vasten

MysteryKnitter kirjoitti...

Se picot edge...Olisiko hiirenhammas? En mene vannomaan, mutta tuo nimitys on ainoa hiiriin liittyvä, jonka tiedän.