keskiviikkona, marraskuuta 08, 2006

Stressitila

Tämän nuoren opiskelijan elämänhallintaa häiritsee on viime aikoina häirinnyt, ja häirinnee tulevaisuudessakin, stressitila, krooninen ajanpuute ja tehtävien ylitarjonta. Opiskelu yliopistossa teettää huomattavasti enemmän töitä kuin lukiossa. Tämä ei sitten ole varsinaista valitusta, koska olin varautunut tilanteeseen. Pakko päästää vaan vähän höyryjä ulos muuallakin kuin opiskelutovereiden joukossa.

Stressitilan seurauksena neuleetkaan eivät ole pahemmin edenneet. Valmiiden tuotosten sijaan olen pitkästä aikaa (no oli ainakin kuukauden paussi) sortunut ostamaan lankaa, liikaa. Silkkoja heräteostoksia en kuitenkaan ole yhtä kerää lukuunnottamatta tehnyt, vaan hankinnat olen tehnyt lähestyvää joulua silmällä pitäen. No ostin minä itsellenikin ensimmäiset Noroni ikinä. Puolustuksekseni voin sanoa, että olin luvannut itselleni jo kesällä, että ostan noroa, jos pääsen yliopistoon. Lupauksethn on pidettävä:)Helsingin tuuli on raaempi kuin "sisämaan" tuuli, johon olen tottunut. Noroista olisikin tarkoitus muotoutua ihan tavallisen mallinen kaulahuivi. Yksi versio (kuvassa) pääsikin jo puikoille. En oikein pidä siitä, joten uusi yritys on luvassa lähiaikoina. Tämän mallineule houkuttaa kovasti. Toisaalta harjoittelin myös simpukkavirkkausta, joka myös kutkuttaisi.Katsotaan.Simpukkavirkkauksen väritys on sama kuin kambjan ja lobodkan. Värit toistuvat tässä kuvassa kämmekäs- kuvaa luonnollisempina.

Koska tämä äänitorvi on ollut turhan kauan hiljaisuudessa, olisi minulla ihan liikaa kerrottavaa yhdelle kerralle. Maanantaina saapui painava paketti. Sisällön esittely luvassa lähitulevaisuudessa.

5 kommenttia:

Puputsi kirjoitti...

Kuulostaa niin tutulta toi opiskelijaelämä ja ainainen kiire ja stressi. Myös mulla on lankakasat kasvanu, kun ei oo mitään ehtiny tehdä. Ihan kiva lukea sun "valitusta", niin ite tietää, ettei oo ainoa. Ja tsemppiä! Opiskelut onneks saa ohi opiskelemalla. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ei saa stressata liikaa! Ei työ tekemällä lopu! Mitäköhän viisauksia vielä keksisin...

Rentoutuakin pitää välillä. Jos saapuisin perjantai-iltana ennen kuutta teen ja keksien kanssa? Maristaan sitten yhdessä.;)

särmä kirjoitti...

Mielitty: On tullu tässä todistettua, ettei se lopu tekemättäkään;D

Suunnitelma kuulostaa hyvältä:) Minulla tosin on lakko(taas;D)päällä, et ei kannata "loukkaantua", jos jätän makeat väliin..

Laitan sinulle illalla s-postia käytännönjärjestelyistä ( vähän liiotteleva sana)

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä mä tuon sitten miniporkkanoita tai jotain.;)

musta lammas kirjoitti...

Ihanat värit noissa noroissa!