torstaina, marraskuuta 09, 2006


Kirjoja


Kirjamessuilla Adibriksen osastolla jaettiin lappuja, jotka oikeuttivat ilmaisiin postimaksuihin. Viime viikolla laitoin pitkän harkinnan jälkeen tilauksen menemään. Haaveilin monista muistakin opuksista, mutta opiskelijabudjetti pakotti vähän rajoittamaan ostohuumaa.

Debbie Stoller: Koukussa
Miksi halusin: Haluan oppia virkkaamaan oikeakätisesti
+Hieman lapsellisesta ulkonäöstä huolimatta kirja sisältää kauniita, "tyttömäisiä" ohjeita. Vähän matkaa kokeilin jo oikeakätistä virkkausta kirjan ohjeiden mukaisesti. Ihan kohtalisestihan tuo lähti sujumaan.
-jos haluaisin opetella virkkaamaan vasenkätisesti pitäisi kaikki ohjeet kääntää itse
Melanie Falick: Weekend knitting
Miksi halusin: Pakko myöntää, etten muista miksi.
+Ihan kiva tunnelma. Ei kuitenkaan Handknit Holidaysin veroinen.
+Kauniit kuvat
-Tunnelma ei HH:n veroinen
-Vaikea saada otetta. Voi tosin olla, että pidän tästä enemmän kesällä. Nyt talvella takkatuli-kuvat vetoavat enemmän kuin tuuliset rannat.

Norah Gaughan: Knitting Nature
Miksi halusin:Myönnettäköön, että blogistaniassa nähdyilä kuvilla oli suuri vaikutus tilauspäätökseen
+Inspiraatio!
+Erilaisia, uudenlaisia, nerokkaita neuleita. Kaikkia en toki suin surminkaan pukisi ylleni, mutta mukava niitä on kirjan sivuilla katsella.
+Kauniit kuvat
-Aluksi oli vähän vaikea saada tästäkin otetta. Se on se kesäisyys.

4 kommenttia:

mippe kirjoitti...

Tuota Knitting Naturea olen itsekin mietiskellyt, mutta toistaiseksi se saa jäädä vielä mietiskelyn alle :)

Eirene kirjoitti...

Kun täälläkin oli tilailtu neulekirjoja niin olihan se itsekin pakko laittaa eilen tilaus amazonille vetämään... Kiitokset pipokehuista! :)

janna kirjoitti...

Nyt kun muistan sinullekin vastata, kyselit minne matkaan, niin Gambiassa kävin. :) Vaikkakin sen jo ehdin mainita tuossa kangastehtaan yhteydessä.

Oli ihan ensimmäinen kerta Afrikassa, muualla oonkin reissanut jo aika paljon (äippä töissä matkatoimistossa..) ja lähdettiin veljen kanssa ihan hotellipakettimatkalle.

Tykkäsin kyllä kamalasti, ja nyt kun tiedän mitä odottaa, voin suunnitella pidempää reppuilureissua jonnekin noille seuduille..

Jos Afrikka kiinnostaa, niin kyllä tuo Gambia oli ihan kiva paikka. Kuitenkin se oli aika turistikohde, jota en tiennyt, koitettiin kuitenkin olla mahdollisimman ekologisia ja tuettiin paikallisia. Ihmiset tulivat juttelemaan jatkuvasti ja olivat todella tuttavallisia, mikä meikää vähän jännitti kun on vähän noita sosiaalisten tilanteiden pelkoja.. Mut se ehkä teki ihan hyvääkin :)

Miltäs muuten opiskelu nyt maistuu? Meikän kun pitäisi kohta miettiä mihin sitä hakisi kouluun :O

mustikka kirjoitti...

Poikkesin vain toivottamaan Rauhallista Joulua 2006 sekä Onnellista Uutta Vuotta 2007!