keskiviikkona, joulukuuta 27, 2006

Lahjaisa joulu osa 1

Joulusalaisuuksien väkertämisestä (ja opiskelukiireistä) johtunut hiljaiselo on viimeinkin päättynyt. Melkein meinasi jäädä tämä joulukuu kokonaan raportoimatta. Seuraavassa hieman kuvia antamistani joululahjoista. Kuvissa esiintyvät vain ne yksilöt, jotka muistin kuvata edes jossain projektin vaiheessa. Kuvaamatta jäi ainakin äidin Onnenlehti, yhdet tavalliset sekä kahdet huovutetetut tumput, kolme virkattua pipoa ja pikkuveljen toilettilaukku.
Log cabin socksit ystävälle turkoosista seiskaveikasta.
Tychus isälle kolminkertaisesta alpacasta. Piposta tuli onneksi tarpeeksi lyhyt. Saajalla kun on kanssaihmisten harmistukseksi ikävä tapa nostaa liian pitkät pipot korvien päälle niin, että pään yläpuolelle jää viisisenttiä tyhjää. Näyttää aika juopolta.
Child´s rainbow scarf ystävälle paksusta Pirkasta ja Pirtin kehräämön monivärisestä.
Teatterihuivi mammalle kaksinkertaisesta Novitan virkkauslangasta. Mallineule jälleen kerran Stanfieldin Kauneimmista kuvioneulemalleista.
Pikatumput kummitädille. Cortinaa huovutettuna.

Seuraavassa jaksossa esillä pukintuomisia sekä mahdollisesti myös otoksia joululahjojen jälkeisestä elämästä.

2 kommenttia:

Mielitty kirjoitti...

Sä olet ollut piiloahkera! Ja mitä ehditkään vielä lomalla tehdä. Kiitos lahjasta, oli mieluisa. Raporttia osa 2 odottelen.

särmä kirjoitti...

Mukava, että pidit. Vähän jänskätti, kun ei se ollu kovin häävi. Sinulta saamani paketti sai aikaan riemunkiljahduksia:)

Raportti II on tulossa;)