tiistaina, huhtikuuta 17, 2007

Pingotusta
Sain serkun huivin viimeinkin pois puikoilta. Perjantaina olen menossa serkulle Savonlinnaan, joten ajoitus osui kerrankin nappiin. Nyt pitäisi vain keksiä uusi bussineule.

Sitten hieman toisenlaista pingotusasiaa. Minulla on tänään autokoulun kakkosvaiheen arvioiva ajo. Ei paniikkia, ei paniikkia. No, onneksi se on kohta ohi, mikä tietää myös neulekirja hyllyyn täydennystä. Tein nimittäin isäni kanssa aika hyvän diilin, kun liian panikoinnin takia uhkasin jättää koko kakkosvaiheen käymättä. Isäni lupasi lahjoa minua muutamalla valitsemallani kirjalla, jos saan kakkosvaiheen käytyä. Toivoisin vain, että minulla olisi mahdollisuus tilata amazonilta. Sieltä tilattuna kirjat tulisivat niin paljon edullisemmaksi kuin Suomesta, eikä diili rasittaisi isäni kukkaroa niin suuresti.

Muokkelismakkelis: Sain juuri soiton autokoulun tädiltä, että ajo-opettajani on kipeä. Ajo siirtyy ensi viikkoon. Tylsää, olisin halunnut sen pois päiväjärjestyksestä.

5 kommenttia:

Ultsi kirjoitti...

Just aamulla tupsahti postista Interweave Knitsin Favorite Socks -kirja...

Mewril kirjoitti...

Täällä tuskaillaan autokoulun ykkösvaiheen kanssa! Inssi lähestyy uhkaavasti ja paniikki rajoittaa keskittymiskykyä... Kaikesta huolimatta pitäisi se kuitenkin selvittää kunnialla. Kolmen viikon päästä näkee miten käy. Tsemppiä sinnekin siis liikenteeseen!

Kiitos muuten rohkaisusta, uskalsin vihdoin katsella tarkemmin englanninkielisiä ohjeita ja itse asiassa aion aloittaa neulomaan sellaista heti kun ehdin. Enkkukammo ja -taidottomuus vaivaavat muutaman (öh) hieman persoonallisen opettajan takia. ;)

särmä kirjoitti...

Ultsi: Voih, selailin hanna-h:n kirjaa eilen. Ihania malleja. Harmi, että se on Adlibriksesta edelleen tilapäisesti loppu:(

Mewril: Kävin laatikollasi. Kiitos tsempistä ja kiva, että rohkaistuit kokeilemaan enkuksi. Se avaa kokonaan udden maailman:)

Outi kirjoitti...

Tervetuloa Savonlinnaan! Huivisi näyttää upealta, laitatko kuvan koko huivista blogiisi joskus....

Jaana kirjoitti...

Todella kauniin näköinen huivi taas! Laitathan jonkun huivi-in-action kuvan vielä, jos mahdollista. Kiitti! Tsemppiä ajoihin sitten kun ope paranee...