torstaina, toukokuuta 01, 2008

Viiniköynnös ja Vapuntoivotus

Viime yön vähäiset yöunet painavat vielä, joten teksti saattaa olla vähän kömpelöä. Laitoin eilen ennen juhlimaan lähtöä puuvillaisen keväthuivini pingotukseen. Aamulla oli mukava palata, kun pingotettu huivi odotti kuivuneena langanpäättelijää. Se langanpäättely itsessään ei sitten ollutkaan ihan yhtä mukavaa. Tein sen kuitenkin heti, enkä ensi tammikuussa, joten pisteet siitä minulle.Malli: Lace Ribbon by Veronik Avery
Lanka: Idena Cotton lux 200g
Puikot: 5mm

Epäilyksistäni huolimatta huivista kuoriutui varma käyttöneule. Väri on ihana ja mallineulekin mukavan ilmava. Vähän jotain tyttömäistä hörsellystä se tosin tuntuisi vielä kaipaavan. Lisäilen sitten, jos huivi tuntuu käytössä liian viralliselta.Lankana Idenan Cotton lux on oikein miellyttävää. Todella pehmeää ja kaunis kiiltoista puuvillaa. Paikoitellen ilmeni liiallista säikeiden purkautumista, mutta onneksi se ei valmiissa huivissa juuri näy.Kuvissa komeilee myös kirpparilta löytynyt kevättakkini, johon olen kerrassaan tyytyväinen. Juuri passeli violetin sävy minulle.

Hyvää vappua!

11 kommenttia:

WeirdRockStar kirjoitti...

Huivi on todella kaunis.
Edellisestä postauksestasi haluan vielä hiukan vouhottaa upean värisiä Mokkasukkia. Viininpunainen on kova sana myös meidän taloudessamme.

Jaana kirjoitti...

Ihana setti! Tykkään ihan kauheesti tosta myssystä <3 ja huivi on upean värinen. Hauskaa vapunpäivää! Mä meen työn päivän kunniaksi töihin vappua viettelemään:)

sannero kirjoitti...

ihastuttava huivi <3

Hauskaa vappua!

särmä kirjoitti...

Weirdrockstar: Kiitos. Viininpunasessa on vaan sitä jotakin:)

Jaana: Kiitoksia:) Mullakin on "työtä" vielä tänään edessä, kun pitäis pakkailla kamat täältä kämpästä porukoiden luo. Ei kyl kiinnostais pätkääkään.

sannero: Kiitos samoin!

Kati kirjoitti...

Oikein nätti huivi ja tykästyin norsu-pipoosikin, sanottakoon se nyt näin samalla :)

Hepsi kirjoitti...

Kaunis huivi! Jonoon meni!

upa kirjoitti...

Ihana huivi ja herkulliset värit myös pipossasi!

särmä kirjoitti...

Kati, hepsi ja upa: Kiitoksia kaikille:)

Katja kirjoitti...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

Tiiina kirjoitti...

Kaunis huivi. Olen etsiskellyt mallia juuri arki-käyttö-huiville ja taisi löytyä.

ursula kirjoitti...

Moikka =) Ihailin eilen tekemiäsi ihania huiveja. Olet kyllä tosi taitava!
Ajattelin vinkata, että mulla on blogissa myynnissä esim. Kidopalea ym. ohuita mohairlankoja. Ja paljon muitakin lankoja sekä ihania virkkauskoukkuja, puikkopusseja yms. Tervetuloa kurkkaamaan ;D