keskiviikkona, huhtikuuta 23, 2008

Hyvähyvä päivä

Tänään on ollut mainio päivä:) Pakko kirjata muistiin huonompien päivien varalle. Olin heti aamusta ahkera ja tein koulutehtävää. Sitten puolentoista tunnin kävelylenkki ihanassa säässä ja sitäkin paremmassa seurassa. Oon aika onnellinen.

Asiasta kukkaruukkuun. Viime viikkojen hankintoja. Näihinkin olen tyytyväinen.Täydellisen väristä Villamokkaa. Viininpunainen on ehdoton lempivärini. Se on oikeastaan ainoa väri, joka on säilynyt lempivärilistassani ala-asteikäisestä saakka. Yläasteella tuli oliivinvihreä ja ruskea. Lukiossa okra ja poltettu oranssi. Silti jos minulta kysyttäisiin lempiväriäni nyt yliopistoikäisenä, vastaisin hetkeäkään epäröimättä viininpunainen.

Toinen Villamokkalainen. Vihollinen vuoteessani. Nimeä myöten täydellinen lanka viikinkisukkiin.Vähän ohjeita Ultsin diilaamana.
Ja sitten vielä vähän kiiltoa. Näistä on tuleva huivi tai bolero veljen lakkiasiin. Mekko/hamekangas on edelleen kaupassa. Miten täydellisen kankaan löytäminen voi olla niin vaikeaa?

7 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Ihania kaikki,tahtoo tahtoo! Mä oon kuolannu tota Norahin ohjelehtistä, odotan innolla mitä ruvet tekemään siitä...

särmä kirjoitti...

No niin mäkin ties kuinka kauan. Sitten tilkkuystävä tuli visansa kanssa apuun ja sain lehdykät käsiini. Mun jono on vaan niin järjettömän pitkä, että saattaa toteutus siirtyä hamaan tulevaisuuteen.

Toisaalta oon iloinen, että mulla on ne nyt, koska voin sitten siirtyä haaveilusta tosi toimiin, jos siltä alkaa tuntua:)

Ultsi kirjoitti...

Hyvässä seurassa.. kerrohan enemmän! Tota samaa Garnstudion lankaa olen minäkin suunnitelut ostavani kesäksi. Tykkään välillä pienestä kiillosta. Sävy on vaan vielä päättämättä.

Eirene kirjoitti...

Ihania lankoja, itsekin diggailen viininpunaista. :) En vaan nyt saa sortua kaikkiin houkutuksiin mitä netistä löytyy...

Ja joo, tuo kankaiden etsintä on haastavaa. Tuntuu että valikoimat ovat niin rajalliset että pitäisi varmaan tilata niitäkin ulkomailta. Missä luuraavat amybutlermaiset ihanuudet näistä Eurokankaista ynnä muista..?

piua kirjoitti...

Hienoja lankoja, kyllä!
Sama mielipide kankaista, aina itellä joku visio, jota ei sitten millään pysty toteuttamaan kaupan tylsillä ja tyhmän värisillä kankailla.

Kyselin sulta tuosta pinkistä huivista sen kommenttilootaan, vastaa kunhan joudat! Tänks!

särmä kirjoitti...

Ultsi: Mitenkä mä jotenkin arvasin, että hyvästä seurasta seuraa kaiken maailman väärinkäsityksiä;D Ihan oli ystävästä kyse, ei hovikuvaajaehdokkaasta:D

eirene: Joo, munkin pitäis pikkusen rajoittaa tätä langan hamstrausta. Haaveilen pienenpienestä stashista ja silti hamuan koko ajan lisää lankaa. Joku tässä mättää..

piua: Olinkin jotenkin aivan missannut kysymyksesi. Laitan ravelryn kautta vastausta, koska olin nyt niin pöllö, etten käynyt katsomassa, mikä se kysymys oli:)

MysteryKnitter kirjoitti...

Tiedän tunteen. Mutta nyt olen onnistunut hillitsemään itseni melko hyvin - onneksi. Mutta saa nähdä, koska iskee villitys ostaa lisää Nallea ja Woolia. Kas kun minulle on iskenyt hirveä vimma neuloa tietty puseromalli aina vaan uudestaan...ja siinä saa laskea langanmenekkiä tosissaan, varsinkin jos värit ovat vähissä. AARGH! Onneksi Woolin ja Nallen tiheys on sama. Omat lankasi ovat upeita! En voi kuin olla kade.