perjantaina, huhtikuuta 18, 2008

Pink is the colour

Kaikki alkoi Jatan Mariomyssystä.Malli: Mariomyssy by Jatta
Lanka: Novita Teddy, koristeessa lisäksi Gjestalin Cortinaa
Puikot: 5mm

Vaaleanpunainen Teddy-kerä oli tipahtanut kaapista lattialle. Seuraavassa vaiheessa huomasin jo neulovani myssykkää hiljattain 12 vuotta täyttäneelle serkulleni, jonka ehdoton lempiväri on vaaleanpunainen kaikissa sen kuviteltavissa olevissa sävyissä. Pelkäsin, että myssystä tuli liian suuri. Pelko osoittautui kuitenkin turhaksi. Todisteeksi serkkutyttö istui pipo päässä koko vierailun ajan, eikä olisi malttanut ottaa uutta myssyään pois edes kahvittelun ajaksi. Voiko tekijä parempaa kiitosta saada:)

Myssyn saavattuman suosion innostamana juolahti viikko sitten mieleeni, että nyt voisi olla aika kuluttaa varastooni serkkua varten jemmatut pinkit ja vaaleanpunaiset. Virkkuukoukku pysyi yllättävän hyvin kädessäni ja huivi valmistui ennätysajassa. Nämä paloista koottavat projektit kun tapaavat kohdallani jäädä lähes poikkeuksetta kesken.Malli: Moda 3/2006 nro.8
Lanka: Taustana Seiskaveikka 178g+ Smart 48g, keskellä Seiskaveikka, Valoanni, Smart, Novita Helen sekä tuntematon samasta serkkuperheestä adoptoitu villasekoite, kaikkia 16g
Koukku: 3,5mmMalli on mielestäni kaunis, varsinkin näin kaksivärisenä (kaksivärisyydellä tarkoitan, että yksittäisissä paloissa on vain kahtaväriä. Muutenhan tässä on yhteensä seitsemää eri pinkin sävyä). Haluankin virkata tällaisen vielä itsellenikin, tosin vähän enemmän omissa väreissäni:)Nyt pitäisi vain päättää jaksanko säästää tämän huivin joululahjaksi, vai annanko saajalleen heti. Minusta on niin mukava antaa lahjoja, että niiden jemmaaminen tulevaisuuteen tuntuu usein todella ylivoimaiselta.

12 kommenttia:

Hekla kirjoitti...

Todella upea huivi! Alkoi heti himottaa tehdä itsellekin juuri tuollaisena kaksivärisenä tai vähän erisävyistä paloista tehtynä.

m-a-r-i kirjoitti...

Ihana huivi :) Saman värin eri sävyillä se on kiva muttei liian kirjava.

Nna kirjoitti...

Aivan ihana tuo huivi! Malli on kaunis ja värit herkulliset.

Tess kirjoitti...

Todella kaunis huivi!

Tui kirjoitti...

Ihana toi huivi, herkulliset värit.

Ultsi kirjoitti...

Tosi kiva huivi! Ja hauskaa kuvankäsittelyä tuossa ylemmässä kuvassa.

WeirdRockStar kirjoitti...

UPEA huivi!
Vaikka välttelenkin vaaleanpunaista kuin uutta ruttoa niin riipisin välittömästi tuon huivin ylleni. Se on todella hieno.

hanna-h kirjoitti...

Ihana huivi! Huomaan alkavani harkitsemaan itsekin virkkausta.. :)

TiinaR kirjoitti...

Kaunis huivi!

särmä kirjoitti...

Kiitoksia:)

piua kirjoitti...

Oooh! Tää huivi on ihastuttava! Alkaa heti himottaa ottaa virkkuukoukku käteen ja etsiä niitä toisiinsa sointuvia lankoja kasa, joista aloittaa. Aivan niin kuin ei olisi töitä jo kasapäin keskeneräisinä...

Montako noita palasia oli yhteensä? Teitkö ihan ohjeen mukaan? Pitää etsiä kirjastosta josko niiltä löytyisi tuo lehti, niin voin mieki tehä noin hienon huivin, sitten kun äitenpäivälahjan saan valmiiksi.

Kati kirjoitti...

Tosi upea huivi! Ihastuin suuresti vaikka se ei ole edes yleisesti pitämistäni väreistä. Ehkä kevätkin vaikuttaa osaltaan, että pinkki näyttää noin kivalta!