tiistaina, huhtikuuta 01, 2008

Varsin vihreää

Kiitokset kaikille edellistä settiä ihastelleille. Pidän siitä koko ajan enemmän:)

Kameran laturi oli hukassa, joten kuvattomuuden takia, blogi on kärsinyt viime aikoina hiljaisuudesta. Laturi löytyi sieltä, missä sen pitäisikin olla. Tällaisen kroonisen "paremman tallen" käyttäjän kohdalla tavarat ovat usein hukassa juuri silloin, kun ne todellisuudessa ovat siellä, missä niiden pitäisikin olla. Seuraavalla kerralla, kun laturi on hukkateillä, tarkistan ensimmäiseksi elektroniikkalaatikon.

Koska toimivaa kameraa ei itse neulomiseen tarvita, on täällä tapahtunut jonkinasteista edistystä. Pääsiäslauntaina puikoille hyppäsi vihreääkin vihreämpää puuvillalankaa. 2,5mm:n puikoilla olisi tarkoitus saada aikaan Arisaig Inspired Cardigan (Alkuperäisidea Ysolda Teague ja Knitty Fall 2005). Inspiroitu versio siksi, että tahdon neuleeseeni pussittavat hihat kapeiden perushihojen sijaan.Päätin tällä kertaa neuloa molempia hihoja yhtä aikaa tasona. Aluksi tasona neulominen vähän hirvitti, mutta nyt olen jo todella tyytyväinen valintaani. Hihat ovat edenneet kuin itsestään yli puolenvälin ja kohtuullisen pituiset nurjat kerrokset tuntuvat vain piristäviltä. Ompeluvaiheessa nähdään, olenko edelleen tyytyväinen tähän ratkaisuun.

Muut neuleet ovat melkoisessa vastatuulessa ja tylsiintymisen takia jäähyllä. Kämppiksen, josta on tullut hyvä ystäväni, ensi joulun joululahjahuivi eteni eilen luennolla, mutta pelkän ainaoikean neulominen ilman lisäyksiä tai kavennuksia, osoittautui liian tylsäksi luentoneuleeksi, eikä parantanut keskittymiskykyäni. Onneksi jouluun on vielä aikaa, joten huivi ehtii hyvin valmistua, vaikka neuloisin kerroksen silloin ja tällöin, ihan vain huvituksen mukaan. Huivin inspiraattorina toimi silkka Palmanhävitystahto. Aion lisätä valmiiseen huiviin hieman ilmettä, miten, se on vielä salaisuus:)

Ei kommentteja: