sunnuntaina, elokuuta 03, 2008

Hattaraa -huivi
Keskeneräisten valmiiksi neulominen lähti hyvin käyntiin ja tänään valmistui jo toinen neule. Tästä tosin puuttui enää langanpäiden päättely.

Olen muutama vuosi sitten ostanut vaaleanpunaista Palmaa, pikaistuksissa ilmeisesti, josta tahdoin jo keväällä päästä eroon. Taktiikkana oli tällä kertaa ainaoikein-neule ja tulostavoitteena kaulahuivi ystävälle joululahjaksi. Ihan kaikkea lankaa en saanut kulutetuksi, mutta pohdin, jos tekisin ystävän pikkusiskolle samanlaisen huivin Barbien ja Shellyn tyyliin. Minulle tuli pienenä Barbie-lehti, jossa Barbie ja pikkusiskonsa, aika paljon ikäeroa neideillä muuten, Shelly olivat puettuina samanlaisiin asuihin. Näillä tosielämän sisaruksillakin on aika paljon ikäeroa ja molemmat täyttävät myös hiustenvärin puolesta Barbie-perheen vaatimukset.
Malli: Ainaoikeaa ihan omasta hatusta ja käsittämättömän hitaasti
Lanka: Novita Palma
Puikot: 6mm

Reno-setin jälkeen suuntasin mielenkiintoni Villivattuun, joka pääsi tänään pingotukseen. Tässä todistusaineistoa. Surkea kuva, jonka poistan hetikohta, mutta joka kuitenkin käy todisteena edistyksestä.

5 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Hahaa, Palma on kirotun sitkeää tuhottavaa nähtävästi muillekin: mulla on tismalleen samanlainen ainaoikeinhuivi Palmasta nitkutettuna, kun johonkinhan ne hattarakerät piti upottaa. :) On se kyllä ihanan pehmoista ja lämmintä neulepintaa, niin että sinänsä sopii vallan mainiosti kaulaliinaan.

särmä kirjoitti...

Vilma: No kyllä. Sain siitä kyllä toistaiseksi tarpeekseni, joten se kämppiksen pikkusiskon mätsäävä huivi saa odottaa vielä vuoroaan. En kyllä käsitä, mitä oon aatellu, kun oon langan ostanu. Tais olla Korialla sillon niin halpaa tai jotain:D

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Blogissani on sinullekin jotain. :)

Heidi kirjoitti...

En näköjään ole ainoa, joka kiroaa Palmaa. Joskus vuosia sitte alotin siitä puseron, mutta en tainu ehtiä yhtäkään kappaletta saaha valmiiksi. Nyt se on ollu pari vuotta puikoila (koskemattomana) ja kaulahuivi siitäki pitäis saaha. Tuskasta lankaa kyllä!

Vadelmanpunainen huivisi on kaunis.

Anonyymi kirjoitti...

Rent a limousine. Propose to her in the limo thomas sabo shop
on the way to or from your special evening. thomas sabo anhänger günstig
Be sure to bring champagne or sparkling thomas sabo engelsflügel
cider to celebrate.Rent your favorite romantic movie. Make it special with homemade popcorn and her favorite movie treat. thomas sabo schmuck
Tell her you want your own happy ending by thomas sabo
proposing as the credits roll at the end.Give her three roses: angebote thomas sabo armbänder
Tell her one represents the past, one represents the present kette thomas sabo
and the last one (with the ring tied to it) represents the future. thomas sabo schmuck günstig
It is estimated that 110 million roses will be angebote thomas sabo ohrschmuck
sold for Valentine’s Day so be sure to order your angebote thomas sabo
roses early for the prettiest petals.