perjantaina, tammikuuta 29, 2010

Neulevuoden avaus 2010

Neuleunian päivittäminen on taas jäänyt paitsioon. Syynä ei ole esiteltävien asioiden puute vaan runsaus. Tammikuu on perinteisesti ollut tuottoisa neulekuukausi, eikä tämäkään vuosi ole tehnyt poikkeusta. Puikot ovat suihkineet ahkerasti ja valmista on syntynyt.


Suurin innoittajani on ehdottomasti ollut pieni muistikirjani, jonka otin käyttöön jo viime vuoden puolella. Pidän erilaisten luetteloiden ja taulukoiden pitämisestä. Valmiiden töiden ja langankulutuksen kirjaaminen muistikirjaani on sekä hauskaa että hyödyllistä. Kirjanpidon avulla pystyn kätevästi seuraamaan kuukausittaista langankulutustani ja se myös motivoi saamaan keskeneräiset työt valmiiksi.


Vuoden alussa niitä keskeneräisiä töitä oli kaksitoista. Siitä sainkin idean tämän vuoden henkolökohtaiseen neulehaasteeseeni. Joka kuukausi olisi tarkoitus neuloa yksi keskeneräinen valmiiksi. Muuten saan aloittaa uusia töitä Ravelryn jonostani, tietenkin niin, että teen edelliset ensin valmiiksi. Tarkoitus olisi, että vuoden lopussa olisi keskeneräisten töiden suhteen kerrankin nolla-tilanne.

Olkoon tämä virallinen blogivuoteni avaus. Niistä valmistuneista töistä yritän kirjoitella vähitellen, koska yhdeksästä työstä syntyisi jo aikamoinen maratonpostaus. Uteliaimmat voivat tietenkin käydä kurkkimassa etukäteen Ravelryssa:)

PS. Olisin iloinen, jos joku osaisi kertoa, mitä pitäisi tehdä, että blogilista ei joka kerta päivitettyäni väittäisi blogiani luetuksi.

6 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Oi miten ihana muistikirja :). Se munki on kyllä huippu, monet kirjoneulemallit on siihen jo piireltynä.

helena kirjoitti...

Hieno tavoite, tsemppiä!

särmä kirjoitti...

Lotta: Eiks ookin. Jos innostut itekin pitään lankakirjaa, niin voin vinkkasta, et noita löytyy Anttiloista;) Se kyl varmasti toimii tosi hyvin kirjoneulekirjanakin. Musta on ihan tyhmää, että Suomesta on tosi vaikee löytää noita pikkuruudullisia vihkoja. Siks oonkin yleensä hamstrannu niitä Ruotsista ja Tallinnasta.

Helena: Kiitos! Vuoden lopussa nähdään, kuinka mun käy:D

helena kirjoitti...

FYI: Pakko vielä kommentoida, että nyt sun blogi ei mene luetuksi, vaikka olen täällä jo useamman kerran tänään käynyt :)

särmä kirjoitti...

Eli nyt mulla on sitten päinvastanen ongelma, jota en sitäkään osaa ratkaista, jee:D

Mewril kirjoitti...

Ai kappas, sinullakin tylsä perjantai :D Mäkin sit rupesin bloggaamaan, päivittämään Ravelryä ja lataamaan kuvia koneelle kun en muka viitsinyt mennä nukkumaan...

Pitäisiköhän munkin hankkia muistikija...