lauantaina, huhtikuuta 22, 2006

Helsingistä ja Lahdesta

Tämä viikko on vierähtänyt reissatessa. Keskiviikkona kävin palauttamassa hakulomakkeen Helsingin yliopistoon. Muut matkakohteeni olivat Mucha-näyttely ja erinäiset lanka- ja kirjakaupat. Näyttely oli valloittava, suosittelen kaikille. Kaupallinen puolikin tuli hyvin edustetuksi. Alpacaa olin ajatellut ostavani, samoin ruskeaa kitten mohairia äitienpäivälahjaa varten. Sukkalanka Vihreästä vyyhdistä oli silkka heräteostos. Kirjojakin minun piti ostaa vain yksi, en osannut päättää kumman otan, joten otin molemmat..

Eilen käväisin äidin kanssa Lahdessa etsimässä juhlatamineita. Löysin aivan täydelliset kengät(=suolainen hinta). Kangas on marimekon mallistoa ja se on täydellisen värinen. Esiton virkkauslangasta olisi tarkoitus neuloa hartiahuivi mekon seuraksi. Jäikö jollekin vielä epäselväksi, että olen tosi tyytyväinen ostoksiini;D

Koruksi katselin glitterissä ihania vanhanroosan värisiä helmiä, mutta en vielä ostanut niitä. Puvusta pitäisi tulla tämän näköinen. Sori, epämmäräinen kuva ja väritys.

Lahden reissukaan ei mennyt ihan pelkäksi shoppailuksi, vaan kävimme äidin kanssa myös Sibeliustalolla Rajattoman euroviisukonsertissa. Mahtava konsertti. Suurinta hupia minulle aiheutti Hannu Lepolan esiintyminen, koska kyseinen herra on aivan samannäköinen kuin ystäväni perheessä asuva belgialainen vaihto-oppilas.

Keskeneräiset käsityötkin ovat pikku hiljaa valmistumassa. Toissapäivänä sain valmiiksi luvattoman kauan keskeneräisenä olleen neulatyynyn. Se on niinku aurinko tai ainakin sen pitäis olla..

5 kommenttia:

Mielitty kirjoitti...

Ihanat kengät, minäkin voisin ottaa. Ihana kangas myös ja huivilangat, tulee varmaan kiva asukokonaisuus.

Rowanin Vintage -kirja on AIVAN upea.

särmä kirjoitti...

Totta turiset kuomaseni. Kirja on MAHTAVA!Minä jo suunnittelen, miten saisin käsiini rowanin Vintage knits kirjan, joka näyttää ainakin kannen perusteella yhtä hyvältä:)

sirpale kirjoitti...

Ihanaiset kengät! Ja lanka+kangas yhdistelmä näyttää hyvältä. Tulee hyvä kokonaisuus :-)

Jaana kirjoitti...

Tosi ihanat kengät ja tosta hame - huivi yhdistelmästä tulee varmasti ihanan näkönen! ja kaunis kiri tuolla aiemmin...

MysteryKnitter kirjoitti...

Gorgeous Kiri! And that pillow is good too.