lauantaina, huhtikuuta 01, 2006

Olemassaoloilmoitus

Kotosalla olen taas. Visiitti tosin jää perin lyhyeksi, sillä sain päähäni lähteä parin kaverin kanssa tänne muutamaksi päiväksi. Kilpahhiihtäjäveljeni juuri laittaa minulle suksia kuntoon:)Aamulla on aikainen herätys:(

Kiitos vielä tässäkin kaikille onervaa kehuneille. Lupaan yrittää kääntää ohjeen selkosuomelle. Tehtävä on tosin melko haastava, sillä oma ohjeeni koostui neljästä ruutupaperista, joita piti käännellä oikeassa järjestyksessä. Minulla on tapana tehdä asiat vaikeimman kautta..mutta yrittänyttähän ei laiteta.

Tallinnassa oli kivaa. Emme tulleet kolkatuiksi, munuaiset ja maksakin pysyivät hyvässä kunnossa. Tulihan sieltä vähän lankaakin raahattua. Pääasiassa seitinohutta mohairia sekä pehmoista merinovillaa. Myönnän, että olen ollut tänään niin laiska, etten jaksanut kuvata ostoksia.

Viime viikot olen odotellut huhtikuun alkamista, koska minulla on ollut muutama syyhyttävä projekti mielessä. Tänään se vihdoinkin alkoi. Valmiina on jo puolikas embossed leafs sock viime talven IK:sta sekä ylösalassukan alku. Kuvia näistä sekä kasasta keltaisia ja oransseja lankoja luvassa varmaankin joskus ensiviikolla.

Tässä kuitenkin kurkistuskuva laukusta, jonka serkku sai myöhästyneeksi synttärilahjaksi.

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Olisi kiva nähdä mitä löysit Tallinnasta :) Ja toi sun Onerva on tosiaan mainio, se kyllä näyttääkin aikas mutkikkaalta.
Hyvää lomailua siellä rinteissä, oot sen varmasti ansainnut kirjotusurakan jälkeen!

Sari kirjoitti...

Ihana tosiaan tuo edellisen postauksen huivi!!

uhoava gnu kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa tässä blogissa käymässä, tosi mukavan oloinen. Menee suosikkeihin. Nätti tuo suunnittelemasi huivi, ja tuo serkulle menevä pyöryläjuttu on tosi symppis.