torstaina, huhtikuuta 13, 2006

Keltainen huhtikuu

Takaisin "etelässä" ollaan. Aurinko jo vähän pilkahteli, joten eiköhän kevät kohta koita. Saisi ainakin. Minä pidän keväästä, en loskasta.


Tässä olisi viimeinkin kuva ostoksista, joita tein maaliskuun lopulla. Merinovillaa ja mohairia sekä yksi epämääräinen kerä Gedifran epämääräistä möykkylankaa. Violetit langat ostin kaverin ponchoa varten. Ei vaaleanviolettia minulle, kiitos. Luumunvärinen mohair tosin on ihan itselle. Vihreät merinovillapallukat oli ihan pakko ostaa, koska väri on niin syötävä. Niistä tulee ehkä ensi kuussa lapaset, ai mikä kesä tulossa?

Edellellisessä jutussani näytin jo ennakkoa serkun laukusta. Tässä olisi erittäin surkea, kiireessä napattu kuva käsveskasta noin niinkuin kokonaisena. Minusta se on kiva. Serkun kommenteista ei ottanut selvää, että pitikö hän lahjastaan vai ei. Laukussa on vuori mustasta lakanakankaasta ja vuoressa vetskaritasku.Nyt päivän oikeisiin uutisaiheisiin. Huhtikuu alkoi jo aikoja sitten ja ensimmäisestä päivästä lähtien tässä osoitteessa on tehty kaikkea keltaista ja oranssia, niin kuin projektin hengessä kuuluukin.Ihan ensimmäisenä aloitin toissa IK:n Embossed leaves sukkien neulomisen ihanan porkkanaisesta Maijasta. Nämäkin ovat vielä kesken, koska tielle on osunut erilaisia häiriötekijöitä..
..kuten nämä ylösalassukat viime syksyn kädentaito-messuilta ostamastani langasta. En ymmärrä, miksi olen mennyt ostamaan lankaa, joka tuo mieleeni koulun kasvismössökeiton. Kesken ovat nämäkin. En osaa päättää kuinka pitkät varret sukkiin haluaisin.Sitten jotain isoa. Viimeiset kolme päivää olen tikuttanut Kiriä sinapinkeltaisesta Floricasta. Alunperin olin suunnitellut tekeväni floricoista birds eye shawlin, mutta se ei näyttänytkään kivalta. Sitten kokeilin Eneä, mutta sekään ei napannut. Nyt siitä tulee sitten Kiri. Enää puuttuu viimeinen mallikerta ennen kolmos mallikertaa. Tänään yritän tuon pinnistää loppuun.


Tulipas tästä taas tylsä luettelonomainen sepostus. Pitäisi varmaan päivittää useammin, niin ei tarttis laittaa kymmentä kuvaa yhteen postaukseen:)

Hyvää pääsiäistä kaikille!

3 kommenttia:

TiinaV kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä! Ei kuvia ollut yhtään liikaa, kiva niitä oli katsella. Oranssi lankakori näytti aika herkulliselta!

neja kirjoitti...

Tuo on kyllä ihanan söpö tuo laukku:) Pitäisköhän itellekki vääntää jotain sen näköistä..

Melita kirjoitti...

Iltaa,
Ihan oikea taideteos tuo kassi.
Jos ei serkku pitänyt niin vika ei
ainakaan ole kassissa ...