torstaina, toukokuuta 11, 2006


Irena-sukat


Ensimmäinen pari oransseja spectrum- sukkia on viimeinkin valmis. Kokeilin ensimmäistä kertaa tiimalasikantapäätä. Sukat tuntuvat ihan mukavilta jalassa, joten eiköhän tuota kantapäätä tule käytettyä joskus toistekin. Sädekavennuksiakin käytin vasta ensimmäistä kertaa. Seuraavalla kerralla kyllä aloitan kavennusten tekemisen hieman aiemmin, koska nyt sukan kärkeen jää ikävästi pikkuisen tyhjää, jos sukkaa ei kisko ylöspäin.

Omista jaloista on järkyttävän vaikea ottaa kuvaa edestä päin. Lanka on ostettu kirpputorilta. Luulisin sen olevan Nallea. Puikot olivat 2,5mm.

Koska minulla on nimeämispakko nimesin sukkani Irena-sukiksi. Mallineule (jälleen Stanfieldin kirjasta Kauneimmat neulemallit) sekä oranssi väri tuovat mieleeni Irlannin. Irena kuulostaa sopivasti Irlannilta:)

Toissa kerralla kerroin isovelicolorin värjäämisestä. Tässä tulos. Värit ovat todellisuudessa vähän tummemmat. Joka tapauksessa lopputulos on mielestäni huomattavasti alkuperäistä parempi. Terveisiä vaan Novitan värimestarille..

3 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Kauniit sukat. Ja kylläpä sait Isoveljestä kauniin väristä, ei uskoisi samaksi langaksi.

Mielitty kirjoitti...

Nuo sukat voisivat olla kivat myös puuvillaisina. Haaveilen ohuista puuvillasukista, mutta ehkä ensi kesäksi...;)

MysteryKnitter kirjoitti...

Kauniit sukat ja onnea työpaikasta!