keskiviikkona, kesäkuuta 07, 2006

Toukokuun tilinpäätös

Vihreä kuukausi oli sujahti ohi hujauksessa. Neulomuksia ei valmistunut aivan suunnitellusti. Tärkeimmät kaksi kuitenkin. Shetland Triangle- huivi Esiton oliivinvihreästä virkkauslangasta keikku harteillani koko lakkiaspäivän.


Kuvat otin jo hieman aiemmin. Olisipa juhlapäivänä ollut yhtä kaunis sää kuin kuvienotto hetkellä.

Vihreät perustumput kiilapeukalolla.

Toinen toukokuun tavoitetyö. Lanka(BBB new master merinoa ja himppu akryylia) on maaliskuisen Tallinnan matkan tuliaisia. Langan rakenne on melko jämäkkä. Testikäyttö onkin osoittanut, että tumput pitävät tuulta yllättävän hyvin.

Jos joku on kaipaillut toukokuu Sohvia, saa odottaa vielä hetken. Laukku on kyllä aloitettu, mutta saanut painua muiden kireiden takia kaapin perällä. Ehkä se valmistuu kimpassa kesäkuisen kaimansa kanssa.

Esittelyssä nyt myös toukokuisen Pirkanmaan reissun tulokset. Yksinäinen Embossed leaves- sukka sai parinsa Pirkanmaan kamaralla.

Havaitsin taas, kuinka järkevää on ottaa matkalle mukaan vain yksi neuletyö: toinen sukka valmistui kuin itsestään. Lankavalinta (Gjestalin Maija) osoittautui aivan vääräksi tähän malliin. Sukat tuntuvat liian paksun langan takia muhkuraisilta jaloissa. En tykännyt, joten annoin sukat äidille, joka ei ole yhtä turhan tarkka villasukka- asioissa;)

Sitten sain vielä mammalta hedelmäpussillisin sirkka ryijylangan jämiä sekä aivan tavattoman suloiset ja yllätävän kevyet punaiset metallipuikot. Jämälangat ovat peräisin ryijyistä, jotka isoäitini teki serkulleni ja minulle yo- lahjoiksi.

8 kommenttia:

Mielitty kirjoitti...

Ihania värejä, huivissa, lapasissa ja lankakerissä. Millainen lakkiaismekostasi tuli? Teitkö sen itse? Saadaanko siitä nähdä kuvia täällä? Kyselyikä!;)

Ultsi kirjoitti...

Kiitos juhlista! Huivi oli tosi kaunis luonnossakin ja olit sitonut sen näppärästi, niin ettei se valunut olkapäiltä. Mielitylle tiedoksi, mekkokin oli tosi onnistunut!

KatjaL kirjoitti...

Todella kaunis huivi!

Hanna kirjoitti...

Mielettömän ihana tuo huivi :) Ja sukatkin näyttää tosi kivoilta, vaikka tuntuisivatkin muhkuraisilta jaloissa :P

eusu kirjoitti...

Aivan uskomattoman ihania tuotoksia. Tuo huivi on todella kaunis. Sukista pidin myös paljon.

TiinaV kirjoitti...

Lisäsin sinut huivivaihtoon. Ilmoitatko sähköpostiosoitteesi, että voin välittää sen sitten parillesi.

särmä kirjoitti...

Kiitos kehuista.

Mielitty: Mekosta tuli täydellisen ihana, paitsi että hieman löysä. En tehnyt sitä itse, vaan annoin ompelijatädin ommella. Kuvan lupaan hieman myöhemmin.

Vilma kirjoitti...

Onpa tosi kaunis huivi, ihanan värinenkin vielä! :) Jään innolla odottamaan kuvia mekostakin. ;)