maanantaina, elokuuta 14, 2006

Lontoon tuliainen

Ystäväni kävi Lontoossa ja toi minulle tämän. Tuo kannen palmikkoneule on kiva, ja päässeekin harkittavien neulomusten listalle. The new comfort zone- osio aiheutti pienen desavuun(parempi kirjoittaa tarkoituksella pieleen, kuin vahingossa;)). Eikös tismalleen samanlaisia tyynyjä ja peittoja ole yhdessä muutaman vuodentakaisessa Modassa/Novitassa? Kyseinen lehti on tietenkin kadonnut jäljettömiin, kuinkas muutenkaan..

Icarus etenee ihan kivasti. Tiukalle sen valmistuminen saattaa silti mennä. Nyt neulomaan!

7 kommenttia:

hanna_h kirjoitti...

Ohoh, mistähän ystäväsi mahtoi tuon lehden löytää..? Itse en Lontoossa löytänyt mistään lehtien myyntipisteestä mitään neuleaiheista. (Vaikka kaikissa en toki käynyt ;)

särmä kirjoitti...

Sain sen Harrodsin pussissa, joten se oli varmaan ostettu sieltä. Ystäväni sanoi, että lehti oli ainoa aiheeseen liittyvä, jonka hän oli löytänyt. Hassua, että piskuisesta Helsingissäkin ovat neulelehdet helpommin löydettävissä..

Elina kirjoitti...

Apua, ja mä kun olen vannonut, että yääk, niitä valolankoja en ainakaan hanki. ;) Livenä en ole niitä kyllä nähnyt, kun ei niitä täältä saa. Katson asiaa heti kun pääsen Suomeen.

Anonyymi kirjoitti...

Mä kanssa huomasin ton saman jutun kun vanhassa Modassa (vai oliko se sillon Novita), välillä saman toistamista noinkin päin...

neja kirjoitti...

Onnea:) Sun Pavonis-huivi voitti blogissani oma suosikkini-palkinnon. Pistäthän maililla (nejaan@gmail.com) osoitteesi minulle niin voin lähettää palkinnon.

Anonyymi kirjoitti...

Vanhan Novitan kuviksi tunnistin myös, ja tosiaan aika monen vuoden takaa.

Eirene kirjoitti...

Kiitokset huivikehuista. :) Tuo sinun Pavonis-huivikin taitaa syntyä Sivillasta, kunhan ensin päätän värin (ja pari keskeneräistä työtä)...