maanantaina, syyskuuta 25, 2006

Aloituksia kuvien kera

Onpa mukavaa päästä taas pitkästä aikaa kirjoittelemaan. Kuvanlatausongelman aikana ei ole syntynyt mitään kovin kummoista. Opiskelu on tuonut mukanaan omat syksyiset kiireensä. Aika tuntuu laukkaavan ihan siivillä.

Aivan hiljaiseloa ei täällä kuudennessa kerroksessa ole kuitenkaan vietetty, vaan erinäisiä aloituksia on syntynyt. Mielitty kertoikin parin viikon takaisesta tutkimusmatkastamme Tapiolan Neuletikkiin. Sieltä mukaani tarttui muutama kerä ruskeaa ja vihreää Topwoolia raitabaskeria ja - lapasia varten. Olin tapani mukaan
laiska, enkä jaksanut neuloa mallitilkkua vaivaista baskeria varten. Sekös kostautui. Tuloillaan oleva baskeri olisi sopiva jättiläiselle. Ihan niin paljoa eivät rastanikaan tilaa tarvitse.Topwool on oikein mukavan tuntuista lankaa, joten uudelleenneulonta ei aiheuta kovinkaan suuria harmintunteita.

Olen myös saanut vihdoin sysättyä alulle villapaitaprojektin keltaisesta alpacasta. Mallitilkku on odottanut mittanauhaa jo ainakin viikon. Pitäisi päästä epäonnistumisenpelosta ja pistää hommaan vauhtia.Nyt äiti hus pois linjoilta, jos luet tätä. Luvassa salaisuuksia.Koska tapoihini kuuluu neuloa useampaa työtä yhtä aikaa ja koska tänä aamuna iski hillitön huivinneulontakuume (kummallisia nämä flunssan jälkitaudit nykyään)aloitin aamukiireitteni keskellä neuloa Mielityn Onnenlehteä äidille syntymäpäivälahjaksi oliivinvihreästä Novitan Kid mohairista.

2 kommenttia:

juuli kirjoitti...

Tykkään tuosta huivinalusta!

piua kirjoitti...

Kappas, täältähän tämä mohairhuivi löytyi vihreänä! Taas minä puusilmä asialla ja kommentoimassa ennen kuin tiedän asiasta tarpeeksi ;)