lauantaina, syyskuuta 09, 2006

Kuvia, kuvia!

Matkustin viikonlopunviettoon kotikotiin, ja kas kuvanlataus onnistuu. Huomenna aion ensitöikseni soittaa asunnon atk- henkilölle ja ottaa selvää mikä mättää, kun kuvat eivät lataudu.

Tietokoneärsytyksestä johtuen neulontaintoni on viime päivinä ollut laiskanlaista. Minulla on suunnitteilla muutama projekti, joiden valmistumisen haluaisin tallentaa ideasta viimeistelyyn asti. En sitten ole viitsinyt aloittaa niitä projekteja, enkä muutakaan, koska haluaisin tehdä ne ensin. Vaikea minä.

Jotakin on kuitenkin valmistunutkin. Loc gabin - sukat Handknit holidays- kirjasta. Kuvassa ne ovat vasta aluillaan. Lankana on täydellisen oranssi seiskaveikka noin vuosimallia ´01. Olen säästänyt lankaa sille täydellistä sukkamallia varten. Loc gabinit nähdessäni veikkojen kohtalo sinetöityi. Pelkäsin langan loppuvan kesken, mutta niin ei onneksi tapahtunut.Seuraavaksi luvassa lisää vanhaa asiaa, eli käsityömessujen liian suuri saalis.
Kaksi vyyhteä atacama alpacaa palmikkobaskeriksi, yksi kerä colinetten point viitosta baskeriin ajattelin sitäkin, ei kai ihmisellä voi olla niitä koskaan liikaa. Sivillaa jo kauan himoitsemani kellanoranssina kellokukkaa varten sekä colinetten parisienne mohairia johonkin huiviin.Kuvassa komeilee myös jo aiemmin hehkuttamani käsilaukku. On se vaan niin söpö. Perjantaina tuli testattua sen vetävyys. Laukku on söpöytensä lisäksi täydellisen kokoinen. Ei niin suuri, että tavarat hukkuvat, eikä liian pieniköön, vaan juuri oikean kokoinen.Langat ovat lisääntyneet muutenkin. Nejan palkintopaketista paljastui kaksi kerää tummanruskeaa kitteniä. Minulla on varastossa samaa lankaa samanverran lisää, joten langoista muodostunee jonkin sortin yläosan vaate. Hauskat pääkallonapit muuttivat luokseni samassa paketissa. Tuo keltainen lanka sitten? Silkka heräteostos menitasta silloin, kun Mielitty osti vihreät alpacansa. Huivi tulee tästäkin ja halpa sellainen, vyyhti kun maksoi vaivaisen euron.
Toivottavasti tapaamme heti ensi viikon alussa. Pelkään tosin pahoin, että atk- henkilö sanoo, että voivoi, eikä tee asialle mitään. Siinä tapauksessa viihdytän (tylsistytän)tulevaisuudessa lähinnä julkaisemalla kuvattomia kirjoituksia.

3 kommenttia:

villasatu kirjoitti...

tää nyt on aivan hihasta vedetty arvaus ja mä en oikeasti tietotekniikasta mitään ymmärrä.... mutta kun sulla kotona kuvanlataus toimii ja kämpillä ei... niin voisko kyseessä olla joku palomuuriin liittyvä juttu? Jos menisit sen IT-hemmon juttusille ainakin yhden arvauksen kanssa niin se ei ehkä niin helposti vain kohauttais olkiaan. Ehkä.

Sia kirjoitti...

Ompas sulla ihanuuksia! Ja ompas tutun näköinen virkattu kuvio tuolla taustalla. Olen tehnyt samasta joskus jotain tyynynpäällistä tosin huomattavasti paksummasta langasta ;-)

Mielitty kirjoitti...

Sä voit tietenkin latailla kuvat kameralta koneelle yliopistolla, mutta ehkä se on vähän vaivalloista.

Baskereita, kuten käsilaukkujakaan, ei voi olla ikinä liikaa.;)

Miten kiireinen ensi viikko sulla on? Nähtäisiinkö?