perjantaina, tammikuuta 25, 2008

Potter-huivi ja viettelyksen tie

Malli: Hogwarts Scarf by Lauren Kent
Lanka: Novita 7 veikka punaista 274g ja keltaista 248g
Puikot: 8mm sukkikset

Potterhuivi valmistui viimein. En edes jättänyt hommaa viime tippaan, kuten tällaisten vähemmän mieluisten neuleiden kanssa meinaa usein käydä. Hyvä minä.Huivi on neulottu putkena kaksinkertaisesta 7 veikasta 8mm:n puikoilla. Neuloin tarkoituksella tavallista paksummilla puikoilla, jotta kaksinkertainen neulos asettuisi edes jotenkin kaulan ympärille. Kaksinkertaisesta langasta ja suuresta koosta johtuen valmis huivi on melkoisen painava. Toivottavasti se kuitenkin palvelee penkkariasusteena.

Ja sitten se viettelys. Puheviestinnästä lähdettyäni ajattelin kävellä viattomasti Kiselleffin talon ohi. Tuomiokirkon iski kuitenkin langanostohimo ja sovin itseni kanssa, että saan ostaa kerän tai kaksi sukkia tai tumppuja varten. Suunnitelma ei aivan toteutunut, kun astuin sisälle Sypressiin.
En tiedä, oliko hyvää vai huonoa tuuria, mutta Sypressissä oli tänään kaikki 50g:n kerät 2 euroa. No nyt on sitten lankaa (ihan kuin sitä ei olis ennestään jo ihan liikaa).Suuresta lankahamstrauksesta huolimatta haavelistalla on muutama hankinta:

1. Flickr pro. Tahtois saada juuri kaikki langat sinne stash osioon. 200:n kuvan rajoituksella se ei ihan onnistu. Oisin jo varmaan sijoittanutkin, mutku tarvittavat maksutavat puuttuu.
2. Knitpicksin Harmony-sarjan puikot, sukkikset ja irtopäisetpyöröt.
3. Lisää neulekirjoja.

12 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

APua, oliko noi alpakatkin vaan 2 e. Ja ihanat värit! voi miksi en asu sielläpäin *huokaus*

särmä kirjoitti...

Jaana: No olipa hyvinkin. Pahus vaan kun joku vei terran väriset just mun nenän edestä:(

Langan takia täällä ehkä kannattaakin asua, muuten ei kyllä missään tapauksessa..

Jatta kirjoitti...

Ei voi olla totta, just tänään ostin Maijaa samassa keltaisen sävyssä ku sinä. Eiks ookki ihanan väristä lankaa?

Messevä saalis, olen kade.

särmä kirjoitti...

jatta: Siis se väri on suorastaan perfekt:) Polvisukat suunnittelin siitä tekeväni.

jules kirjoitti...

mahtava ale. Onkohan vielä huomenna?

hanna-h kirjoitti...

Oih, sä ehdit vielä "hyvien Prisma-värien aikaan". Siellä oli enää sellasta riemunkirjavaa, kun menin. Mutta mitäpä tuosta, ostin la alpacaa huivillisen ja paidallisen.. Eli ihan tarpeeksi, heh. Aika hyvin ne hyllyt näytti tyhjenevän. Tyhmäähän se olisi olla ostamatta tuohon hintaan ;)

Luinelen kirjoitti...

Jos tarkoitit stash-osiolla Ravelryn stash-osiota (mikä minulle tulee mieleen koska en Flickriä muuten käytä kuin saadakseni kuvat Ravelryyn), niin se kahdensadan kuvan rajoitus ei vaikuta. Ne aikaisemmatkin kuvat kun pysyvät Flickrissä ja saatavilla, ne vaan eivät näy streamissä enää. Törmäsin tähän tietoon jossain vaiheessa Ravelryn foorumeilla.

sannero kirjoitti...

Hitsit, mikä läjä lankaa! Noi Lofti näyttää vallan syötäviltä, ihan lämpöinen sävy.

torrance kirjoitti...

Ooh! Kaikki potteriin liittyvä on loistokasta

Lotta kirjoitti...

Voi särmä samperi sun kanssas! :D Kasoittain ihanaa lankaa ja räveltämössäki friend activity -osuus täynnä kuolattavia kuvia! Argh, toiset yrittää olla lankalakossa :D.

(suomeksi: kiitos tästä kuvienkattelunautinnosta, se sentään on sallittua :))

särmä kirjoitti...

luinelen: Kiitos tiedosta. Nyt onkin sitten stashia lajiteltu oikein ahkerasti. Ja ravelryähän minä juuri tarkoitin:)

sannero: Loftin sävy on tosiaan oikein mukava. Jos se olisi vähänkin lohisempi se olisi hirveä, nyt se on just hyvä.

torrance: Itse en ole potterihmisiä, joten huiviin ei sisälly sen suurempia tunteita. Hyvä, jos näyttää vähänkään oikealta.

lotta: Tähän semmoinen hämillään oleva hymiö:D Mulla on kyllä ihan liikaa lankaa. Toisaalta mitä sitten, lanka on kivaa:)

Lotta kirjoitti...

Juu niin ei siinä ookaan mitään pahaa :). Alko vaan jo melkeen ääneen naurattaa oma epätoivo ja ähkiminen ku lankahamsterit ja rahapula ja kaikki painaa päälle ja sun langat on vaan niin kuolattavia... Oot onnen tyttö ku sulla on tollanen stash :).