sunnuntaina, lokakuuta 12, 2008

Vinsentti-setti
Tukholman reissulta kuukausi sitten mukaan tarttui kaksi vyyhtiä Colinetten Point 5:sta syysmyssy mielessä. Yll o tyllistä pongasin kivannäköisen kaulurilaitteen ja aloin haaveilla myös kaulanlämmittimestä. Iloiseksi yllätyksekseni sain 200 grammasta molemmat ja lankaa jäi jäljelle vielä ruhtinaallinen metri. Setti huutaa enää tumppuja. One zero olisi täydellistä, isoveikkakin saattaisi kelvata. Yhtä kaikki, kumpaakaan ei ole täällä ruotsinmaalla tarjolla. Onneksi kuitenkin jätin lankalakkooni setti-option.Malli: Vinsentti-myssy ja Vinsentti-kauluri, oma
Lanka: Colinette Point 5 Vincent´s Apron 100g + 100g
Puikot: 12mmTämä blogi on muuttunut nyt oikeaksi omakehu -blogiksi. Pahoittelen hajuhaittoja, mutta en voi sille mitään, että tästäkin setistä tuli tavattoman mieluinen. Ei kai kukaan tee tarkoituksella sellaisia asusteita, joista ei pidä, joten pidätän oikeuden hehkutella jatkossakin.Lanka oli mukavaa neuloa sen suuresta paksuusvaihtelusta huolimatta. Ja väri, tarvitseeko edes sanoa, että se on täydellinen. Kiitos Raglanan olen alkanut himoita tämän pikkusiskosta villapaitaa. Ehkä kuitenkin hillitsen itseni.

Mieluisan lopputuloksen lisäksi suunnatonta iloa tässä projektissa aiheutti se, että opin taikalenkin vahingossa. Olin yrittänyt sitä useampaan otteeseen aiemmin, mutta jostain syystä en vain tajunnut. Pyöröpuikkoni oli hieman liian suuri, kun aloitin myssyn neulomisen, joten sen siima muodosti vahingossa lenkin ja yhtäkkiä huomasin neulovani taikalenkillä. Jos olisin sarjakuvassa, tässä kohtaa pääni yläpuolelle syttyisi lamppu:D

7 kommenttia:

Aurora kirjoitti...

Kivan ja lämpimän näköinen setti. Oli varmasti mukava neuloakin noin inspiraation pauloissa. :)

Raglana kirjoitti...

Hauskat lämmittäjät ja ihan omannäköisesi setti, ihmekös jos tykkäät. Sitäpaitsi tuo Vincentin Essu on värinä todella hyvä. Olisko ideaa: käytä vaikka se viimeinen metri kuvioiksi tumppuihin.

Point 5 ON ihanaa, samoin One Zero. Nämä uudemmat "yksiväriset" sävyt houkuttelevat entistä enemmän. En tajua miksi en ole hoksannut One Zeroa aiemmin, mutta tein sitten kertaheitolla ekaksi takin.

Kanerva kirjoitti...

Aivan ihana setti! Kehu vaan - kehuisin minäkin jos tuollaisen setin omistaisin.

Tui kirjoitti...

Ihana setti, tuo väri on aivan mielettömän ihana! ja point five näyttää tosi kivalle yksivärisenä, olen aiemmin törmännyt siihen vaan monivärisenä eikä se siten oikein vakuuttanut.

Jaana kirjoitti...

Ihana setti! Kyllä kelpaa kehua! Taikalenkistä on tosi paljon apua. Sen jälkeen kun lamppu välähti mun pään yläpuolella, olen tehnyt kaikki pipot ja hihat tuolla tekniikalla. Ihanaa kun ei tarvii ostaa kaikenmittaisia pyöröjä. Yll o Tyll houkuttelee koko ajan enemmän;)

Relli kirjoitti...

Sietääkin hehkutella, aivan mahtavan hieno ja upeen värinen syyssetti! Musta on kiva lukea postauksia joissa ollaan aidosti iloisia omista tuotoksista, turhan usein tuntuu että ihmiset on ihan hirveän kriittisiä. Tai ite oon vaan niin suurpiirteinen. =)

Suvi kirjoitti...

Makean värinen keltainen noissa. Tosi ihana, kyllä tollasta settiä saa kehua. :)

Mullakin on myssyohje kiltisti odottamassa tuolla hyllyllä, jos vaikka ensi vuonna siihen ehtisi tarttuakin. Sitten, kun on taas kevät eikä enää kylmiä kelejäkään.

Ihan hulluja olleet viimeiset 5 päivää. Mun vuorokaudessa ei meinaa tunnit riittää. Olin tänään ruhtinaalliset 12h yliopistolla. Mutta torstaina helpottaa. Espanjassa on ollut kuulemma viime päivinä 23-26 astetta lämmintä. Laitan sitten kortin tulemaan. ;D

Pärjäillään. Ja yhteytyttä.