torstaina, helmikuuta 05, 2009

Polttavaa

Mitkä keskeneräiset?

Mikä muuttokuormanpurku ja huoneen siivous?
Kiitos Jaanamaan, Alfatakin purkulangasta lähtivät juuri puikoille polttavat pöllöt. Kiusaus oli liian suuri vastustettavaksi. Olen ihan innoissani, joten painunkin tästä takaisin neulomaan, heippa.

Edit: Itku lyhyestä ilosta. Mulla ei tietenkään oo 6,5mm puikkoja. Argh. Pitäisköhän mennä sit vaikka siivoomaan.

5 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Ei tarvii siivota, mäkin tein 6 mm puikoilla;) Pistele menemään vaan...

särmä kirjoitti...

No, itsas en sit mennytkään siivoamaan. En kyllä koskenu keskeneräsiinkään, vaan alotin lahjasormikkaat, jotka pitäis saada viikonlopuks valmiiks. Että ihan hyvä, että sitä puikkoa ei siihen hätään löytyny. Mut kiitos tiedosta. Jos saan noi sormikkaat tänään valmiiks, niin voin huomenaamulla siirtyä siihen:)

Anonyymi kirjoitti...

Oi, pöllöjä odotellessa... Minunkin tekisi mieli pistää kotona oleva ruskea Alfa-lanka ja pöllöt puikoille, mutta en tiedä, että minkä koon valitsisin. Käytän yleensä S- tai M-kokoisia vaatteita, mutta 95 cm:n rinnanympäryksellä pitäisi kai valita koko (bust) m38"?
Sari

särmä kirjoitti...

sari: Mun strategiset mitat taitaa olla aika samat kuin sun, mut päädyin kuitenkin ässään, kun yleensä oon valinnu yläkanttiin ja valinnu siks väärin. Lisäks Jaana on tehny omansa s-kokosena ja arvioisin itteni suunnilleen samankokoiseks.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kiitos avustasi. :) Katsotaan mihin kokoon päädyn silmukoita luodessani; en tahtoisi tosiaan pöllötelttaa. Toisaalta pelottaa, ettei paidasta tulisi liian pientä kippanaa. Nooh, pystyyhän sitä aina purkamaan ja aloittamaan alusta. ;) Onnea ja iloa omaan pöllö-urakkaasi.
Sari

ps. Vintage Knits -kirjassa rinnanympärys 81cm on 32", 86cm 34", 91cm 36", 97cm 38" ja 102cm 40". Tämän mukaan tein päätelmiä isommasta koosta.