tiistaina, joulukuuta 27, 2005

Puikkojen suhinaa ja herkkulakkoa

Puikot ovat nyt lomalla suhisseet ahkeraan. Aiemmin mainitsemani villatakki Sandnes Garnin Alfasta (Moda) on edennyt ensimmäiseen hihaans
a asti. Etu- ja takakappaleet siis jo valmiit. Kissapipokin valmistui, mutta näyttää jostain syystä enemmän kruunu- kuin kisapipolta. Olen minä noita tehnyt ennenkin, mutta joku tuossa nyt mättää. Ajattelin kohdentaa pipon neulekeräykseen, mikäli se nyt jatkuu helmikuulle saakka. Lankana siinä on valkoinen seiskis ja kid mohair. Jo aloittaessani pipon kohde oli tuo keräys, eli en siis sen takia tuota sinne lähetä, että siitä tuli outo.

Heräsin tänä aamuna jo kuuden jälkeen, kun aura-auto aurasi tietä. Olen hieman säikky autojen vilkkuvaloja kohtaan(joo, tiedän oon outo). Olenkin sitten koko aamun vain lueskellut harvalukuisia neulekirjojani ja kuolannut uusien tikutettavien perään. Ihan kuin niitä suunnitelmissa olevia ei vielä olisi tarpeeksi. Langatkin olen jo hankkinut raidallisia polvisukkia ja hihatinta varten.

Hihatinta pitäisikin kohta alkaa todenteolla suunnittelemaan. Langaksi valitsin maailmanihanimman värisen ja tuntuisen ja muutenkin yli ihanan vihreän Garnstudion alpacan. Lanka on niin ihanan näköistä, etten raaskisi käyttää sitä. Oikeasti kyllä pitäisi, sillä hihattimesta on tarkoitus tulla yksi penkkaripukuni osa. Kevät kun tuntuu koittavan joka vuosi aikaisemmin...

Yleisesti en ole muuta tehnyt lomani aikana kuin neulonut ja lojunut tietokoneella (ei kyllä pitäisi) sekä syönyt järkyttävän määrän suklaata ja äitini tekemää hedelmäkakkua, joka on muuten maailman parasta, nam. Syöpöttelyn seurauksena olotilani ei ollut eilen illalla mitenkään mairea, joten päätin aloittaa taas makeansyöntilakon. Olin karkkilakossa elokuun alusta jouluaattoon ja kaiken makeansyöntilakossa marraskuun 24. päivästä samaiseen jouluaattoon. Kyllä maistuivat herkut pitkän tauon jälkeen. Päätin nyt kuitenkin aloittaa lakkoilun uudestaan, koska oloni on paljon virkeämpi ja keskittymiskykyni parempi, jos jätän makeat napsimatta, ja näkyyhän syöpöttely toki vyötärölläkin..

Harmittaa, kun en vieläkään saa kuvia näkymään. ne eivät jostain syystä suostu latautumaan Flickr:iin..Tietenkin olin mielestäni saanut kerrankin otettua hyviä kuvia. No ehkä sitten ensi kerralla tai sitä seuraavalla..tää sekoilee nyt jotenkin2 kommenttia:

tikru kirjoitti...

saathan kuvat näkymään myös bloggerin omalla toiminnolla. eli klikkailet sitä kuvajuttua siellä postausta kirjoittaessa jne.

mä sävellän noista sukista ohjeen, jonkinlaisen.. ;)

särmä kirjoitti...

Yritetty on sitäkin..iskän pitäis tulla kohta selvitteleen asiaa, kun oon vähän tahvo tän koneen kanssa..