lauantaina, joulukuuta 31, 2005

Väliaikatiedotus ja analyysi vuoden 2005 kädenjäljistä

Pitää tulla ihan tänne hehkuttamaan, että sain ensimmäisen itse suunnittelemani kämmekkään (tai ranteenlämmittimen tai mikä tuo nyt onkaan)valmiiksi. Tarkoitus on tekaista toinenkin, ennen kuin vuosi vaihtuu uudeksi. Kuva tulee vasta huomenna, koska haluan kuvata luonnonvalossa.

Kädenjälkeni eivät tänä vuonna yllä sellaisiin huippulukemiin, joita useassakin blogissa on tämän päivän aikana esitelty. Suurimpana saavutuksenani voin pitää puvun ompelemista vanhojen päivää varten. Lisäksi sain usean vuoden keskeneräisenä roikkuneen tilkkutäkin veljelleni valmiiksi. Neulerintamalla merkittävin tekoni oli kai ensimmäinen pitsineuleeni (fifi seiskaveikasta), jonka seurauksena hullaannuin pitsineuleista.Netin "käsityöfoorumien" löytäminen puolestaan aiheutti minussa sisäisenpakon lankavarantojen kasvattamiseen, jotka ovatkin totisesti kasvaneet..Tulevaisuuden kannalta lienee merkittävintä kuitenkin se, että oivalsin vihdoinkin, mikä minusta tulee isona.

Toivotan tässä vielä uudelleen riemurikasta vuotta 2006, jos ei edellisen kirjoitukseni toivotus suostunut vieläkään suurenemaan. Vaikka se näkyisikin, ei yksi lisäonnentoivotus voi olla ainakaan haitaksi.

Ei kommentteja: