sunnuntaina, tammikuuta 01, 2006


01.01.2006 Tunnelmia


Nyt se sitten on taas uusi vuosi. Palatkaamme kuitenkin vielä muutaman tuokiokuvan saattelemana vuoden 2005 viimeisille tunneille. Faunoiksi nimeämäni kämmekkään tapaiset ehtivät maailmaan jo noin kello 22.30.Ne ovat samankokoiset. Kuvakulma vähän hämää.

Malli: oma
Lanka: Schachenmayer nomotta Two in one (vihreäkirjava)
Puikot: Ruusupuiset sukkapuikot nro. 6
Kulutus: n. 34g/55m


Saavutuksesta innostuneena otin itseäni niskasta kiinni ja viimeistelin kissapipon, josta lopulta tulikin ihan kelvollisen näköinen.

Malli: oma
Lanka: Novita Seitsemän veljestä (valkoinen) Novita Kid Mohair (valkoinen),
Novita Seitsemän veljestä (vaaleanpunainen)
Puikot: 40 cm pyörö nro. 4
Kulutus: Ei tietoaKeskeneräisten muodossa edellisvuodesta minua muistuttavat alfa-villatakki, 70's-sukat, jotka taitavat tosin päätyä purkuun, äidin hahtuvatumput sekä Ullan keräykseen tarkoitetut lasten tumput. Ainiin, onhan minulla vielä se yksi päänvaivaa tuottava ribbineule Ainosta. Purkaako vai ei, kas siinä pulma..

Jotta tämä vuosi lähtisi neulerintamalla parempaan vauhtiin kuin edeltäjänsä, olen päättänyt repiä itseäni niskasta vielä vähän enemmänkin ja saattaa keskeneräisyydet valmiiksi asti. Tavoitteeni tälle päivälle on ainakin alfan ensimmäisen hihan loppuun neulominen (joo, tiedän ei pitäisi tuottaa päänvaivaa, mutta inhoan neulomisvaihetta, jossa olen jo lähempänä loppua kuin alkua, mutta en kuitenkaan vielä lopussa..)
Äidin hahtuvatumppujen saaminen pesukonekuntoon kuuluu myöskin tämän päivän to do- listalle..pitääkin tästä jo kiiruhtaa neulomusten pariin, ettei tarvitse laittaa aikatauluja uusiksi:)

Meinasin ihan unohtaa, että lupasin esitellä Lahden tuliaisiani. Vuorelma-ahon ale-korista mukaani tahtoivat kaksi kerää tiilenpunaista Tovea, Faunojen vihreä two in one sekä samaista lankaa 100g ruskeakirjavana. Taka-alalla majaileva puuvillalanka on nimeltään Haikara (valmistaja Tampella) ja se löysi tiensä kassiini eräältä kirpputorilta. Ruskeat tuu in vanit haluavat jonkinlaiseksi kauluriksi, muiden lopputuote on vielä epäselvä, mutta sehän ei tietenkään ole este ostamiselle..

4 kommenttia:

derea kirjoitti...

ooh! toi kissapipo on niin söpö! pitää pitää mielessä, että mohair+7v pipoksi :)

särmä kirjoitti...

Kiitti. Seiskis ja mohair on kyllä yliveto yhdistelmä. Piposta tulee tiivis, lämmin ja pehmoinen.

Lankakomero kirjoitti...

Kirjoittelin elokuussa blogiini noista Tampellan muinaisista lintulangoista. Aitoa 70-luvun kamaa. Jos kiinnostaa, niin linkki on http://lankakomero.blogspot.com/2005/08/lankaa-70-80-lukujen-vaihteesta.html

sue kirjoitti...

抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,主機代管,虛擬主機,專屬主機,實體主機,獨立主機,網域申請,網頁空間,推薦虛擬主機,網域,網域註冊