maanantaina, tammikuuta 02, 2006

Tumpuista ja lumpuista

Eiliset neulontatavoitteet tulivat täytetyiksi ja hetki sitten kaivoin pesukoneesta äidin tumput. Minulle jäivät hieman pieniksi, mutta äidin käsiin sopivat kuin nakutetut. Oikea pesulämpötila tuli selvitetyksi.

Tumppujen lisäksi laitoin koneeseen kaksi mallitilkkua. Löysin aarrelaatikosta kerityn sinisen lankakerän, joka muistutti epäilyttävästi Fritidsgarnia, kirpputorilta tarttui samannäköinen harmaa yksilö kassiini pilkkahintaisena. Yritys palkittiin ja koneesta tuli ulos mukavasti huopuneet mallitilkut. En malttaisi odottaa, koska pääsen väkertämään niistä jonkun sortin kassia ystävälleni. Nyt on nimittäin niin monta muutakin juttua kesken, että täytyy vähän hillitä itseään, kun ystävän synttäritkin ovat vasta heinäkuun alussa..toisaalta jos nyt tekisin sen minulla olisi kerrankin jotain ajoissa valmiina..mutta ei pysyn tiukkana.

Alfan hihakin tuli valmiiksi, ja nyt on jo toinen hieman yli puolenvälin. jotenkin alkaa olla haikea olo, kun tuota on kuitenkin ollut niin mukava työstää, ja kohta se on valmis. No eiköhän mieli kummasti kohennu, kun menen selailemaan jemmattuja ohjeita ja valitsen sieltä seuraavan suuren työn..

Huomenna mennään Helsinkiin= Huomenna mennään Menitaan!


Suuntaamme äidin kanssa ostoksille pääkaupunkiin. Minun ehdottomat käyntikohteeni ovat Menita, Hobboks ja Vihreä vyyhti. Menitassa tulee sitten kuolattua taas puolen vuoden kuolat:D Hobboksista ajattelin hankkia Vintage Knitsin, jos se löytyy valikoimista ja Vihreästä vyyhdistä lähden hakemaan ruusupuisiapuikkoja. Jos ne vaikka innostaisivat minut kirjoneuleita tekemään..

1 kommentti:

Stode kirjoitti...

Kerro sit millasta oli :)