keskiviikkona, tammikuuta 25, 2006

Jumittavia tunnelmia

Tietokone jumittaa taas vaihteeksi ja uudet kuvat ovat tietenkin ties missä. Onneksi selain jumitti viime postausta tehdessäni, eikä antanut minun laittaa kuvia. Nyt on sitten esitellä viimekertaisia, niin ei ihan kuvatta tarvitse olla.

Pate kokonaisuudessaan

Turtleneck shrugin eka hiha odottelee vielä viimeisiä senttejään. Jos täällä ei pidetä sileästä neuleesta, niin tässä blogissa vihataan vielä enemmän joustinneuletta. Tylsää, mikä tylsää.

Paukkupakkaset pakottivat minut aloittamaan sukan teon, koska en omista yksiäkään tarpeeksi ohuita, ehjiä villatillareita. Pakkaset olivat ja menivät ja nyt minulla on puolitoista "kärjestä aloitettavaa nilkkasukkaa"(kertokaa joku, miten tuollaiset yhdyssanat pitäisi kirjoittaa:D) valmiina. Punaisesta nalle colorista aloitin niitä tekemään, ja nopsasti syntyvät. Punainen nalle colori on ihanan väristä:) On vain niin paljon kaikkea muutakin...kuten kouluhommia. Ja tässä piti olla kuva pöydästäni, mutta selain kaatuilee taas. Menee hermo tämä Mozillan kanssa.

Viikonloppuna kävin Tampereella vähän shoppailemassa. En ostanut yhtään lankaa omaan käyttöön:) Vogue knittingin ostin. Siinä oli aivan hurmaavia ohjeita jälleen. *Pakko saada ja mahdollisimman äkkiä*- neuleeksi karsiutui heti kättelyssä tämä hamonen.

Sitten tähän loppuun vielä kirjoneulekokeiluni, joka päätyi jo purkuun. Puolinumeroa suuremmilla puikoilla on tarkoitus kokeilla uudestaan.

Galluppi: Näetkö punaisia kuvioita ruskealla pohjalla vai ruskeita punaisella?

Ja sitten vielä lohdutuksen sana kaikille äideille, joista tuntuu, ettei ole aikaa neulomiselle: ei ole abiturientillakaan, mikäli sitä aikoo seistä keväällä hattu kourassa..Stressaava tilanne, kun olisi niin kauheasti kaikkia juttuja, joita haluaisin kokeilla, mutta kun ei vain voi. Kolme päivää koulua ja prelit ja lukuloma ja paniikki!


6 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

toi väri juttu on muuten jännä.. huomasin kun katselin sirpaleen tekemiä lapasia raitalangasta. Aluksi näin noissa kuviot punaisella, mutta kun huomautit niin osaa katsoa asiaa toisinkinpäin... heh.

KirsiÄr kirjoitti...

Punaisia ruskealla pohjalla, johtuu varmaan siitä, että kuvio jatkuu harmaankin osion päälle.

Voi noita lukioaikoja! Ihmisiä kiusataan. Jos yhtään lohduttaa, niin kymmenen vuoden päästä prelit ja tentit ja kirjoitukset ovat vain hämärä muisto. Olin kerran työhaastattelussa, jossa kysyttiin lukion päättötodistuksen keskiarvoa. En muistanut.

laurakoo kirjoitti...

Punaisia ruskealla.

Kirjoitukset - ääks. Onneks en ollut silloin vielä näin fanaattinen neuloja; en olis varmaan ikinä saanut papereita, kun oisin vaan neulonut ja neulonut :) Tsemppiä!

Lape kirjoitti...

Punaisia ruskealla...

tikru kirjoitti...

Punaisia kuvioita ruskealla.

Sari kirjoitti...

Ruskeita kuvioita punaisella pohjalla.