sunnuntaina, tammikuuta 15, 2006

Postin tuo. Postin tuo. Postin tuo Pate jokaisen luo...

Saanko esitellä Katen kaukainen suomenserkku Pate.
Malli: Knitty winter 05
Lanka: Novita Seitsemän veljestä värit 099, 537, 549
Puikot: 3,5mm


Jotta elämä ei kävisi tylsäksi aloitin taas uuden jutun. Blueksi nimeämäni huivi pääsi puikoille, koska tarvitsin kipeästi matkakäsityön. Mallineule on Stanfieldin kirjasta "Kauneimmat neulemallit". Näet aivan oikein. Se on sininen. Huolestuttavaa, sillä ostin perjantaina uuden talvitakin ja sekin on tummansininen. Sinisen ei pitänyt olla minun värini..Luulen kuitenkin, että tämä huivi päätyy jollekin lahjaksi. Takki on hyvä "poikkeus vahvistaa säännön"-vaate:)Uutta Novitaa on parjattu useammassakin blogissa. Yhdyn tyytymättömiin. Lehdessä oli ehkä yksi ainoa malli, jonka saatan toteuttaa. Puolihihainen kietaisujakku(malli 29?)oli ihan kiva, mutta enpä olisi siihenkään ohjetta tarvinnut. Jossain aikaisemmassa numerossa on muistaakseni samantapainen, eikä tuo hihojen lyhentäminen ole mikään monimutkainen prosessi..

Ihmettelen , miten Novita kuvittelee innostavansa nuoria neulomaan, kun tarjoaa sata sivua säkkien kuvia (vaatteita "hieman varttuneempaan makuun") ja nuorisoextrat ovat pullollaan ihqteinibeibevaatteita, joita ei varmaan yksikään yläasteikäinen pukisi ylleen, vaikka maksettaisiin..(anteeksi yleistys)

Sitten vielä kolmas marinan aihe samaisesta lehdestä. Suomalaisista sanotaan, että emme osaa kehua itseämme, vaikka olisi aihettakin. Ei hätää. Novitalaiset osaavat meidänkin puolestamme. Vähän särähtää korvaan, kun joka sivulla toitotetaan Novitan ylivertaisuutta. Ihmettelen vaan, miksi en löydä lähes ainoatakaan miellyttävää värisävyä heidän "täydellisestä" ja ennen kaikkea "maailman upeimmasta" värikartastaan. Anteeksi vuodatus.

Sitten päivän muihin uutsaiheisiin. Fortissimapaita näyttää tältä:
Turtleneck shrug etenee hitaasti ja varmasti. Hitaasti siksi, että 2o 2n joustetta on kuolettavan tylsä neuloa. Tarkoitus olisi saada tänään vaaliohjelmaa katsellessa tuo eka hiha valmiiksi. Minä kävin tänään ihka ekaa kertaa äänestämässä:)

2 kommenttia:

päivi kirjoitti...

Mä kävin kans tänään ekaa kertaa elämässäni äänestämässä, vaikka tilaisuuksia olis ollut aikaisemminkin. Nyt vaan tuntui siltä, että pitäis ehkä käyttää äänensä, eikä valittaa jos oma suosikki ei pääse mihinkään.

mursuliina kirjoitti...

oi tosi ihana paita aluillaan. mitä värejä!