torstaina, tammikuuta 26, 2006

Yesterday, all my troubles seemed so far away. Now it looks as though they're here to stay. Oh, I believe in yesterday."

Eilisestä tahdon kertoa ma teille. Kas saapui luoksein paketti tuolt kaukaa Britanniasta. Ja mitäpä ma löysinkään. Ah, lankaa ihanaista.Joo musta ei tule runoilijaa. Todella epäselvässä(siis tämähän on vain taiteellinen)kuvassa komeilevat uudet silmäteräni. Vyyhdit ovat rowanspun dk:ta väreiltään punch ja goblin. Kerä puolestaan on Jaegerin luxury tweediä(väri taisi olla gold flame tjsp). Ja, kyllä niitä on enemmänkin kuin yksi kutakin. Näiden lankojen myötä julistaudunkin hamsterilaisten kannatuslakkoon. Itse kisaan, kuten en olympialaisiinkaan, voi niiden pahaksen kirjoitusten takia ottaa osaa:(

On täällä tänään vähän neulottukin, eikä vain tyydytty kuolaamaan uusien lemmikkien perään. Toinen ylösalassukka on suunnilleen samassa vaiheessa, kuin ensimmäinen tässä kuvassa. Sukan lisäksi kuvassa komeilevat Tampereen tuliaiseni. Hehkutin viimeksi, etten ostanut lankaa, mutta unohdin, että ostin hahtuvaa. No ei sitä kai voi kaikkea muistaa..Kuvan keskimmäinen tosin meni jo kiitokseksi tuttavalleni, kun tilasi minulle nuo Englannin ihanuudet. Siis maksoin kyllä langatkin.Kuvaan tunki myös extraylisuperihana uusi kolikkokukkaroni, jonka löysin maailmankauppa Tasajaosta. Se on sammakko. Huomaa kyllä taas unenpuutteen näistä jutuista.

Ja lisää Tampereen tuliaisia. VK, josta jo puhuinkin ja yksi hahtuva kiekko lisää. Nämä ovat eri kuvassa, kun sopivat niin mukavasti värityksiltään yhteen. Tästä hahtuvasta pitäisi pyöräyttää veljelle tumput..sitten joskus.
Nyt minä kiiruhdan vielä kouluhommien pariin. Tämän ääreen..joo mullahan on ihan siisti pöytää..

3 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Nomutta, hamsterikisassa voi hyvin olla ihan vaan hengessä mukana. ;) Viime vuonnakin oli useampi osallistuja joka ei lopulta saanut mitään valmiiksi, mutta hauskaa oli silti. :)

Mielitty kirjoitti...

Täällähän nämä Rowanspun DK:t kuvassa komeilevat.;) Itselleni tuli tänään jopa pienimuotoinen lankakrapula kaikesta siitä langasta, jota olen viime aikoina ostanut. Pitäisi saada jotain töitä valmiiksikin, eikä vain ostaa lankaa.

Minulla on muuten samantyyppinen kolikkokukkaro, se on vain kissan pään muotoinen.;)

Ai niin, ja jaksamista kirjoituksiin lukemiseen!

Anonyymi kirjoitti...

Rent a limousine. Propose to her in the limo thomas sabo shop
on the way to or from your special evening. thomas sabo anhänger günstig
Be sure to bring champagne or sparkling thomas sabo engelsflügel
cider to celebrate.Rent your favorite romantic movie. Make it special with homemade popcorn and her favorite movie treat. thomas sabo schmuck
Tell her you want your own happy ending by thomas sabo
proposing as the credits roll at the end.Give her three roses: angebote thomas sabo armbänder
Tell her one represents the past, one represents the present kette thomas sabo
and the last one (with the ring tied to it) represents the future. thomas sabo schmuck günstig
It is estimated that 110 million roses will be angebote thomas sabo ohrschmuck
sold for Valentine’s Day so be sure to order your angebote thomas sabo
roses early for the prettiest petals.