sunnuntaina, helmikuuta 05, 2006

Kiusauksia

Täällä on vaihteeksi saatu jotain valmiiksikin, vaikka otsikko ei sitä kerrokaan. Valmiiksisaamisen huumassa olin vähällä ajautua pois kaidalta polulta. Yhtäkkiä iski hirveä lapasten neulomishimo. Kävelin jo sisävarastoon ja nappasin vajaan kerän mustaa seiskaveikkaa. Koska en ollut varma langan riittävyydestä aloin jakaa sitä kahteen kerään. Työn edetessä aloin tulla järkiini. Katsoin "must to do"- ja "want to do"- listojani ja totesin, ettei kummassakaan niistä ole mitään mainintaa tavallisista lapasista. Samalla lankaan tuli iso solmu. Selvitin solmun, mutta en aloittanut lapasia, vaan päästin ts:n toisen hihan käsittelyyni. Loppu hyvin kaikki hyvin.

Mutta sitten viimepäivien aikaansaannoksiin. Sain tilkuissa pitkästä aikaa jotakin valmiiksi asti. Jotenkin kummasti aika menee siellä aina kavereiden kanssa juorutessa. (Tilkkutyöryhmässämme on lisäkseni kaksi ystävääni sekä vähän isompi joukko (oikeasti)aikuisia ihmisiä). Viime kerralla kuitenkin tahkosin loppuun ensimmäisenä vaalipäivänä aloittamani sukkapuikkokotelon.Juu, se on sininen. Kummallisen värityksen selittää kaksikin asiaa. A)Olen ommellut tuon sinisen ruutuosuuden luullakseni noin seitsemän vuotta sitten. Ala-asteen puolella jo kuitenkin. Siitä piti tulla silloin tyynynpäällinen..Kyllästyin sen nurkissa pyörimiseen ja tungin sen sitten tuohon. Selitys B) Minulla on ollut ala-asteella sininen vaihe. Siksipä yli puolet tilkkukankaistani on sinisiä. Pakko niitä on johonkin tunkea. Kankaiden sinisyys on kyllä viime aikoina vähentänyt tilkkuilu-intoani merkittävästi. Putkilon väritys on muutenkin vähän outo. Ensimmäinen vaalikierros ei mennyt ihan toiveideni mukaisesti. Etsinkin tässä työssä sisäistä rumuuttani tai jtsp:)

Melkein koko eilinen päivä meni ommellessa penkkaripukua. Siitä tulee kyllä vähän outo. Illallla innostuin kuitenkin neulomaan ylösalaisinsukat valmiiksi. Tadaa. Myöskin matolapaset tuli viimeisteltyä. Kuva leukapuolelta vain siksi, että unohdin ostaa perjantaina silmät kaveruksille.


Malli: Kärjestä neulottava sukka, oma sävellys
Lanka: Novita punainen Nalle colori väri
Puikot: 2,5mm
Kulutus: n.68gMalli: soveltaen "Later Gater mitts" (Stitch and bitch Nation)
Lanka: Kaksinkertaisen Sandnesgarn Kitten mohair värit 9535 ja 4219
Puikot: 3,5 ja 4,5mm
Kulutus: Pun.22g ja vihr.44g


Torstaina tuli virkattua naapurin tytölle pipo valkoisesta teddystä, seiskaveikasta ja kid mohairista. Siitä ei nyt ole kuvaa, mutta eivätköhän kaikki tiedä, minkä näköisiä ovat virkatut pipot:)

Ei kommentteja: