torstaina, maaliskuuta 09, 2006

Osallistuako vai eikö osallistua, kas siinä pulma.

Täällä taas. Tällä ruudulla on addiktoiva vaikutus.

Project spectrum on alkanut kiinnostaa minua kovasti. Projektihan ei ole täysin sitova, eli joka kuukausi ei ole pakko käyttää kuukauden väriä tai värejä. Minulla olisi jo ideakin maaliskuun väreistä(pinkki ja punainen), mutta neulonta-aikaa maaliskuussa ei kirjoitusten (ei kivaa) ja kirjoitusten jälkeisen Tallinnaan suuntautuvan retken takia,(kivaa!) ole kokonaista päivääkään. Oi, miksi pinkin ja punaisen piti olla juuri tämän kuun värit. Jotenkin tuntuisi turhalta osallistuminen, jos en pääsisi tuota ideaa toteuttamaan.

Saadakseni asiaan jonkinlaisen selvyyden ajattelin käydä heittämässä yhden haasteen spectrumin suhteen ja mikäli se vastaan otetaan, olen täysillä mukana. Muutoin varmaan jahkaan tätä asiaa hamaan loppuun asti ja syyskuun ensimmäinen päivä saan päähäni, että olisi ollut kiva osallistua..

Sitten vielä pieni melkein aiheeseen sopiva loppukevennys, onhan siinä ainakin värejä. Pyörryttääkö?Minusta on alkanut tuntua, ettei tästä fortissima- paidasta tule ehkä koskaan paitaa. Mitä pitemmälle pääsen sitä vähemmän tuo miellyttää silmää.

Neulerintamalta:
Olen viime päivinä tikuttanut "vapaa hetkinä" veljen hahtuva lapasia. On se kummallista, että silloin kun ei saisi neuloa, ei millään malttaisi päästää tavallista, tylsää, sileää, ja lähes yksiväristä jättikokoista tumppua käsistään. Sitten kun tuota tappavantylsääjahidasta pitäisi neuloa oikealla neulonta-ajalla tuntuu se mitä vastemmielisemmältä, suoranaiselta ajantuhlaukselta.

4 kommenttia:

Mielitty kirjoitti...

Otan haasteen vastaan eli osallistu sinäkin!;)

särmä kirjoitti...

Kivakiva!. Käväisinkin jo täyttelemässä "osallistumiskaavakkeen". Tekisi mieleni aloittaa suunnitelman toteutus nythetijust, mutta järkiminäni sanoo, että olisi matematiikan aika:) Katsotaan, koska tunneminä vie voiton:D

Helminalle kirjoitti...

Hei, minäkin olen mukana Spectrumissa. Lähdin mukaan, koska itse ainakin ymmärsin, että mukana saa olla tosi leikkimielisesti ja ei-ryppyotsaisesti.
Jos vaikka maaliskuussa aloittaa työn, ei sitä tarvitse välttämättä edes tehdä kuukauden sisällä valmiiksi.
Kuukausia sai jättää väliinkin tai osallistua vaikka vain valitsemiinsa väreihin.
Lukuintoa!!

Anonyymi kirjoitti...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務