maanantaina, maaliskuuta 06, 2006

Huomenta. Täällä puhutaan kieliä!

Jostain syystä ensimmäinen mieleentulvahtava(yhteen? en osaa yhdyssanoja) tervehdys on vuorokauden ajasta huolimatta aina huomenta. Tervehdys kuin tervehdys. Nyt on kuvia. Luvassa kuvakavalkadi mittakaavassa 2:3. Arvannettekin, että yhdenmuotoisten kappaleiden neulonta-alojen suhde on mittakaavan neliö. The more neule the better mieli. As many as possible. Let's go!

Tämä on jo vanha vitsi, mutta enpä välitä. Den här vackra flickan nummer 1 är äntligen färdig. Egentligen har hon varit färdig redan några veckor, men vem som bryr sig om..Den där andra tjejen är tyvärr inte fotografisk. Å sen..

mönster: Turtleneck shrug från Scarf Style
garn: Sandnessgarn Kitten mohair
stickor: 4mm sukkastickor och 40cm addi


Here comes our next model or should I say next models. The fabulous pattern is Kristel'sLyyra from fabulous knitting magazine Ulla. Despite the fabulous pattern socks have been half-done too long time. You know it's sooo-o boring to knit even fabulous socks when you find out that they don't fit. Now, back to our downtown studio.Thank you Olohuone. Seuraavana vuorossa ovat jämälankaraitalapaset. Päävärinä olevan vihreän on värjännyt vähemmän-kuuluisa-värjäysmestari. Kröhöm. Muut säikeet ovat jämäkeristä kotoisin. Nämä kevät-lapaset tekevät väkisinkin hyväntuuliseksi. Toisen peukolokiilan niskoittelukaan ei lannista mieltä.God morgon. Här kommer kvällens första dröm av mohair. Den här turkosblåa början av bolerojacka är ganska tråkig. Varför börjar man sticka sileäneule, fast man vet att det är sä trist? Best för är 6.7.2006


The last girl of this day is Misty from Scarf style. Misty has been made *prepositio* some strange mohair which I get from Novita club's yarn swap. Ja tasapuolisuuden vuoksi äidinkieli jälleen käyttöön. Misty ei ole mitenkään erityisen kaunis. Äitini ihastui siihen kuitenkin, joten hyvä ettei jäänyt nurkkiin pölyttymään. Malli on kyllä kiva ja nopsa. Ja kyllä, huivi on jo valmis, vaikka muulta näyttää.
Arkistokuvaa

Olen asettanut itselleni minuuttiaikataulun seuraavien kolmen viikon ajaksi. Yritän parhaani mukaan pitää näppini erossa käsitöistä ja tämän tietokoneeksi kutsutun laitoksen hypnotisoivasta näytöstä. Epävirallinen päivitystauko on siis osaltani luvassa. Addiktioni on kuitenkin niin pahanlaatuinen, että käyn todennäköisesti kurkkimassa muiden foorumeissa, vaikka omassani olisinkin hiljaa:)

P(särmä ei netissä 3.viikkoon)=P(särmä ei netissä 1.viikolla)xP(särmä ei netissä 2.viikolla)xP(särmä ei net. 3.viikolla)= 0x0x0=0

Taitaa käydä ohraisesti. Hups, kulunut latteus.
Ps. Pahoittelen kielellisiä epäansioitani. Hups, epä - etuliitteen turhaa käyttöä.

Muokkelis makkelis: humpsahti loppuun vähän turhan monta entteriä. Piti käydä karsimassa:)

4 kommenttia:

Tuulia kirjoitti...

se prepositio on of. :]

Ihana huivi! :)

Mielitty kirjoitti...

Kuvia, kivaa!!! Olet selkeästi kirjoituksiin lukemisen lumoissa, onnea.;) Nuo lapaset ovat ihanat väritykseltään ja materiaaliltaan, taidanpa matkia.;) Monivärinen huivi on myös ihana.

Voimaa lukemiseen!

Helminalle kirjoitti...

Hih,
Offia mäkin olisin tarjonnut, mut Tuulia ehti ensiks.
Kiva kuvakavalkadi ja teksti vei mennessään..

särmä kirjoitti...

Tuulia ja helminalle: Arvelinkin sen olevan of, mutta pelasin varman päälle:)

Mielitty: Kiva, jos sait idean:)