sunnuntaina, tammikuuta 07, 2007

Edistystä

Eilinen oli hyvä neulepäivä. Otin itseäni niskasta kiinni ja neuloin pitsitakin hihoja, jotka olivat jääneet muiden projektien takia paitsioon. Eikä se hihojen neulominen ollut yhtään niin tylsää kuin muistin. Hihat näyttävät kuvassa vähän hassun leveiltä, mitä ne ovatkin, koska haluan valmiiseen neuleen hihojen jäävän käsivarren kohdalta mukavasti pussille.Annoin itselleni luvan aloittaa taas uudenkin neuleen, kun kerran hihatkin lähtivät etenemään. Toisella kämppikselläni on 20v. synttärit helmikuun alkupuolella, itse asiassa kaksi päivää ennen serkkuani. Aloittelinkin eilen hänelle huivia hempeän roosasta floricasta. Mallina tällä kertaa Hjerte (rullaile alas), jonka voin myös ohjeeksi rustata, jos kiinnostusta löytyy. Aloitin huivin siksi jo nyt, että saisin sen ennnen helmikuussa alkavaa PS:sää valmiiksi. Lisäksi minulta puuttuu tällä hetkellä matkaneule, joten tunsin suoranaista pakkoa aloittaa uusi matkaneuleeksi sopiva neule.

8 kommenttia:

tarja kirjoitti...

Rustaa vaan ohje...minä ainakin haluan : )

Annash kirjoitti...

Tottakai kiinnostaa ohje!

Liinu kirjoitti...

Millaisia matkaneuleita sinulla on? Minulla on yleensä aina sukankudin, sitä voi tehdä vaikka pari, kolme puikollista (tai senttiä) kun odottaa terveyskeskuksessa. On minulla ollut Fifikin joskus, kun siinä ei tarvi kuin laskea. Jos pitää lukea karttaa ( = ohjetta) samalla, ei tule mitään.

neja kirjoitti...

Joo ohje hjertestä ois tosi kiva:)

uhoava gnu kirjoitti...

Hjerten ohje kelpais minullekin ;) Kävin juuri katsastamassa Onervan ja vaikuttaa todellakin huivilta joka tulee tehtyä. Kiitos ohjeesta!

Ultsi kirjoitti...

Hyvää alkanutta vuotta! Ja kiitos joulupaketista, olin iloisesti yllättynyt! Nyt on pieni ongelma, mitä niistä tekisin. Pitkän huivin todennäköisesti.

kramox kirjoitti...

just tänään on tarkotus alottaa onervaa, ja tuo hjerte tuntuu myös semmoselta jonka tekis mielellään. ohjetta kehiin vain :>

Maarit kirjoitti...

kyllä tosiaan ohje kiinnostaa jos vaan jaksat sellaisen tehdä =)