perjantaina, tammikuuta 05, 2007

Project spectrum vol 2, shoppailurikoksia ja muita projekteja

Heti alkaijaisiksi ilmoitettakoon, että päätinpä osallistua spectrumiin tänäkin vuonna. Viime vuonna projektin viimeiset kuukauden värit jäivät hieman paitsioon. Otankin tälle vuodelle tavoitteekseni tsempata loppuun asti.

Ensimmäinen jakson värit tulevat kuin tilauksesta, vaikka eivät omiin suosikkeihini kuulukaan. Serkullani on 20- vuotis syntymäpäivä helmikuun puolessa välissä, ja sattumalta helmi- maaliskuun värit ovat hänen suosikkejaan. Jos vaikka tänä vuonna saisin tehtyä valmiita neuleita langoista, joita olen varastoihini hankkinut serkkuani ajatellen. Luvassa on ainakin yksi lumikuningatar- lapanen kadonneen tilalle.

Sitten vähän nykyhetkestä. Tämän vuoden ensi päivinä on syntynyt kolme paria lapasia. Oranssit ovat ihan itselle. Kaksi sinistä paria ovat toistaiseksi omistajia vailla, mutta eiköhän niillekin koti löydy. Niiden neulomismotivaationa olikin lähinnä jämälankojen hävittäminen.
Oransseista vielä vähän: Lanka, oranssi cool flamme, näytti kerällä syötävän ihanalta. Neulottaessa paljastui kuitenkin karu totuus: tumpuista tuli läiskikkäät. Tumput joutunevat kokemaan vielä pienen muodonmuutoksen, sillä tajusin vasta reunukset virkattuani, että huuhkaja- piposta ylijäänyt alpakkalanka sopisi väritykseltään paremmin sekä langan ohueen vihreään säikeeseen että huuhkaja- pipoon.

Pitsineuletakkikin on hieman edennyt, vaikka se matemaattisesta huvittamattomuudesta johtuen olikin hieman tauolla. Hihat ovat kyllä vielä varsin vaiheessa, mutta muuten neule näyttää varsin lupavaalta.Sorruin tänään tekemään liikaa hankintoja alennusmyynneistä. Puolustuksekseni sanottakoon, että kun kesä tulee, ei kaupoista saa kuin hempeän pastelleja t- paitoja, jotka eivät todellakaan sovi minulle, joten hankintani olivat suorastaan järkeviä. Jos unohdetaan se seikka, että mukaan lähti kahden t-paidan lisäksi myös housut, hame ja neulebolero(tässä kohtaa tapahtui järkyttävä sortuminen, ellei suorastaan rikos, koska EIHÄN neuleita osteta kaupasta!).Onneksi alennustuotteissa ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, sillä pidän bolerosta valtavasti sen kyseenalaisuudesta huolimatta. Yritän kuitenkin vaimentaa pienen äänen pääni sisällä, joka huutaa empire- mallista mekkoa boleron kaveriksi. Joka tapauksessa uuden neuleeni tuoteselostuskin näyttää ihan mukavalle:Olin ennen ajatellut, etteivät boleromalliset paidat sovi minulle( en kyllä ole ennen kokeillutkaan). Lisäksi eilen mietin, että alennusmyynnit ovat ihan turhakkeita, kun ei niistä mitään kuitenkaan löydä. Minulle käy aina niin, että asiat menevät juuri niin kuin olen sanonut, että ne eivät koskaan mene. Tätä menoa menen naimisiin miehen kanssa, jolla on ensi tapaamisellamme vaaleanpunainen paita yllään:D

1 kommentti:

Mielitty kirjoitti...

Juu, periaatteet vain roskakoppaan, uusia voi aina keksiä tilalle.

Kyllähän sulle boleromalliset paidat ja takit sopii, kun sä olet niin pikkuinen. Olen kade.

Ja vaaleanpunaisia paitoja ja niiden käyttäjiä on erilaisia.:)