keskiviikkona, tammikuuta 17, 2007

Valoa ikkunassa

Tänä aamuna oli ihana herätä auringon valoon, joka tulvi sälekaihtimen raosta sisälle. Se paistaa vieläkin.

Eilen oli hyvä neulepäivä. Meillä oli neulontaa ja virkkausta sekä hopsia. Molemmissa sai kuuntelun ohella neuloa koko ajan! Näin sen pitäisi aina mennä:)Kämppiksen hjerte söi ensimmäisen keränsä. Yritän kestää huomisen aamun ilman bussineuletta, koska illalla lähden vähän pidemmälle bussimatkalle kohti Virtain mammalaa, ja minusta olisi hauska katsoa, kuinka paljon huivi edistyy neljän tunnin makan aikana.

Odotan viikonloppua innolla. Perjantaina menemme mamman kanssa käymään keskisellä. Lankoja sieltä tuskin ostan. Kankaita ajattelin hieman katsella ja kansioita ja kaikkea muuta:)Virtain villalla ja yhdessä pienessä lankapuodissa ajattelin myös vierailla. Lankaahan minun ei oikeastaan pitäisi hankkia, ajattelin yrittää pitää jonkin asteisia varjohamstereita itselleni koko vuoden. Virroilta löytyy kuitenkin sellaisia erikoisuuksia, joita en täältä pääkaupungista saa, joten voi olla, että lankaostoksiinkin tulee sorruttua.Varastontyhjennysyritys ei ole lähtenyt kovin hyvin liikkeelle, sillä hairahdin eilen ostamaan priimasta kaksi kerää raidoittuvaa regiaa. Kotona kyllä hieman ihmettelin pikaistuksissa tehtyä ostopäätöstäni, sillä langassa on paljon ykkösinhokkiväriäni lohenpunaista. Jos inhotus muuttuu kestmättömäksi sukat voi aina antaa äidille, jolla on hieman vähemmän tarkka värimaku. Sukkamalli langalle on jo mielessä, luvassa kenties hiukan olgaa tai petticottia Handknit Holidaysista. Ensin tosin pitäisi neuloa vanhemmat sukkalangat pois sängynaluslaatikosta..

Kohta pitäisi ryhtyä visuaalisen suunnittelun portfolion viimeistelyyn, jonka kauan (kauhulla) odotettu palautuspäivä koittaa huomenna. Toisaalta odotan sitä innolla, koska saan vihdoinkin kansion pois päiväjärjestyksestä. Viikonloppuna voinkin sitten nauttia hyvällä omalla tunnolla pitsitakin tikuttamisesta ja mamman passuusta, jota tuskin tulee puuttumaan:D

Ai niin: Hjerten ohjeesta kiinnostuneille tiedoksi. Ohje ilmestynee näillä näkyminen noin kahden viikon kuluttua, koska unohdin mallipiirrustuksen ja ohjeen aihion kotikotiin. Lisäksi en osaa siirtää ohjetta nettiin ilman isän avustusta. Tulossa se kuitenkin on.

Niin ja postissa odottavat joululomalla tilatut kirjat. Päiväkävelyn suunnasta ei liene epäilyksiä. Paketin ajattelin avata vasta palkintona visuaalisen portfolion valmistumisesta:)

4 kommenttia:

Ultsi kirjoitti...

Ihan hyvänväristä sukkalankaa minun mielestäni!

Mielitty kirjoitti...

Ei lohenpunainen ole minun mielestäni mikään ihan kamala. Tuossa langassa se näyttää ainakin ihan hyvältä.

Hauskaa lomailua!

laurakoo kirjoitti...

Moi. Poikkesin vain kertomaan että tein Onervan. Kuvia blogissa.

Anonyymi kirjoitti...

Rent a limousine. Propose to her in the limo thomas sabo shop
on the way to or from your special evening. thomas sabo anhänger günstig
Be sure to bring champagne or sparkling thomas sabo engelsflügel
cider to celebrate.Rent your favorite romantic movie. Make it special with homemade popcorn and her favorite movie treat. thomas sabo schmuck
Tell her you want your own happy ending by thomas sabo
proposing as the credits roll at the end.Give her three roses: angebote thomas sabo armbänder
Tell her one represents the past, one represents the present kette thomas sabo
and the last one (with the ring tied to it) represents the future. thomas sabo schmuck günstig
It is estimated that 110 million roses will be angebote thomas sabo ohrschmuck
sold for Valentine’s Day so be sure to order your angebote thomas sabo
roses early for the prettiest petals.