tiistaina, heinäkuuta 24, 2007

Kasari- Kiri ja väläytys tulevasta


Kiri oli oikein reipas ja pingottui hyväksi yhdessä yössä. Jostain syystä tykkään siitä kovasti, siis jos deletoin sähkönsinisyyden. Huivin mallineule on yksinkertaisen kaunis. Tämä oli jo toinen neulomani kiri. Minulla on lankaa varattuna ainakin vielä yhteen, joten neuleunian viimeiseksi Kiriksi tämä tuskin jää.
Malli: Kiri
Lanka: Novita Prima mohair 100g+ Kitten mohairia vähän reunukseen
Puikot: 7mm

Sitten se väläytys.Eilen illalla sain neulottua viimeiset kerrokset tähän punaiseen huiviin. Aamulla otin Kirin pois pingotuksesta ja tänään iskin uuden huivin pikkuveljen sänkyyn pingottumaan. Olen ihan superinnoissani. Siitä tulee niin kaunis. Oma kehu tuoksahtaa taas naapurikortteliin asti:D En silti voi olla sanomatta, että en malttaisi odottaa huivin kuivumista. Äsken kävin kokeilemassa, ja se oli työpäiväni aikana jo melkein kokonaan kuivunut. Ehkä aamulla..

Mulla olis nyt ihan kauheasti ideoita, mutku keskeneräisiä on näidenkin valmistuneiden jälkeen vielä ainakin yhdeksän kappaletta. Yritän tahkota ainakin osan niistä loppuun, jotta pääsisin aloittamaan uusia töitä, ei kiva. Toisaalta ideoita tulevista neuleista on niin paljon, että en oikein osaa aloittaa mitään. No, on mullakin ongelmat.

7 kommenttia:

hanna-h kirjoitti...

Heh, mä tykkään nimenomaan tuosta sähkönsinisyydestä ;) Vaikka sininen ei oikein olekaan oma värini.
Blogaathan sitten tuon punaisen huivin kunhan se on pingottunut. Odotan mielenkiinnolla kokonaiskuvaa.

Ausifer kirjoitti...

Onko tuo punainen huivi itse suunnittelemasi? En muista nähneeni vastaavaa missään, kivalta vaikuttaa :) Olen ehkä outo, mutta erotan pitsikuvion keskiosassa kilpikonnan hahmon jotenkin :D Tai sitten olen vain niin eläinihminen että kuvittelen vaan.

Siniset Silmukat kirjoitti...

Ihana Kiri!

Jaana kirjoitti...

Uuh, odottaa innolla tuota punaista :)

Ninni kirjoitti...

Mäkin odotan innolla tota punaista! :) Onko se sun oma suunnittelema malli? Kivalta näyttää.
Tuo Kirikin on ihana. :)

särmä kirjoitti...

Kiitos, kiitos.

Punainen on omasta kynästä ihan pitsimallia myöten. Sain sen tänään pingouksesta, mutta säätilä ei ole ollut suosiollinen huivin kuvaamiselle, joten postaus saa vielä odottaa tovin..

MysteryKnitter kirjoitti...

Gorgeous work!