sunnuntaina, heinäkuuta 29, 2007

Kirjaisaa iltaa
1.Elegant ribbed socks/Favorite sock2.A curved shawl/Victorian lace today3.Fit-n-flare trumpet skirt/Knitting lingerie style4.Waterbeach/200 Ripple Stitch Patterns5.Lace Blouse/Beads, Buttons and Lace6.Short-Sleeved Gardigan with ribbing/Fitted Knits7.Show-off ruffle skirt/Lace style8.Wallflower/Nicky Epstein´s Knitted Flowers9.Ultsin japanilaisen kirjan kansi

Ensin kuitenkin kiitokset Minervaa kommentoineille. Ohjetta en toistaiseksi voi luvata, sillä juuri nyt minulla ei riitä energia asiaan paneutumiseen.

Torstai oli hyvä postipäivä. Adlibris toimitti kotiini kolme opusta ja henkilökohtainen kuriirini Ultsi viestitti Bookdepositoryn paketin saapuneen. Sain vielä Ultsilta lainaksi valloittavan japanilaisen virkkauskirjan, joten ihasteltavaa on viime päivinä riittänyt.

Kaikki kirjat ovat ihania. "Tahtoo tehdä"- listani paisuikin kerta heitolla hallitsemattoman suureksi. Yritin valita kollaasiin yhden suosikin jokaisesta kirjasta. Tehtävä osoittautui mahdottomaksi, sillä jokaisessa kirjassa on vähintään kaksi, osassa jopa kaksi kymmentä mallia, jotka tahtoisin toteuttaa. Ensin tosin pitäisi saada nuo edellisen postauksen ufot selätettyä.

Loppukaneetti: Blogger ei edelleenkään suostu yhteistyöhön, ja tämä on ensimmäinen kerta kahteen vuorokauteen, kun pääsin kirjautumaan sisään. Inhottavaa, kun en voi kommentoida kenenkään kirjoituksia(ja ennen kaikkea kuvia), tämän ongelman vuoksi.

5 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Ja juuri niitä kirjoja, Victorian Lace, Lingerie ja Lace Style jotka ovat mun tilauslistalla. Ne kun kotiin kiikutetaan, niin eiköhän neulominen ala taas maistua!

Meri kirjoitti...

Terkkuja Englannista!
Hyvin on parjatty, mut kunnon villapaitaa ja kaulahuivia on ikava :)
Tormasin just kamppikseesi :)

särmä kirjoitti...

Meri: Kiitos terkuista! Eiks Milla ookin mukava:D

MysteryKnitter kirjoitti...

Patience, patience. There is time for each thing.

Anonyymi kirjoitti...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人